Најновије

ЊЕН ОРГАЗАМ ЈЕ ОДЈЕКНУО КАО БОМБА: У току масаже је почела да се увија и стења, а доле је била скроз мокра

Огласе са еротским масажама данас можемо видети на сваком кораку а иако их у већини случајева жене приуште мушкарцима, има и оних момака који су врло расположени за тако нешто.

Илустрација (Фото: beeg.com)

Ово је искуство једног момка који је од обичног масера постао спас за жене које имају лош секс у вези или браку. 
- Имам радно искуство од неколико година. Почео сам као обични масер, а онда ми се све чешће дешавало да и жене и девојке траже "срећну завршницу". То ми је прва затражила једна девојка. Имала је 22 године. Договорили смо стандардну масажу и оставио сам је у соби да се скине и покрије пешкиром. Када сам се вратио, затекао сам је на столу за масажу, потпуно голу. Био сам изненађен јер ми је то било прво искуство те врсте.
Када је видела моје изненађење, рекла ми је да воли масажу без пешкира. Замолио сам је да се окрене на стомак и ипак покрије задњицу пешкиром, што је урадила али је на пола масаже почела да се увија и стење. Узбуђен, прихватио сам њену игру.
Додиривао сам је свуда, али без преласка на задовољавање. Та наша игрица трајала је пола сата а онда се окренула на леђа. Прекривач на столу био је сасвим мокар на делу где су јој били интимни делови. Видело се да је на корак од оргазма и био сам убеђен да жели секс.
Прави секс. И био сам сасвим спреман да јој га приуштим. Међутим, рекла ми је да жели да је задовољим руком, на шта сам подједнако радо пристао. Отишла је са великим осмехом, а на столу ми је оставила напојницу о каквој до тада нисам ни сањао.
Тако је почела моја каријера. Многе жене различитих година и различитих типова тела долазиле су код мене на масажу. Сећам се жене по имену Кејти. Тада је имала 34 године и дошла је због болова у леђима. Много пута је долазила на стандардне масаже па смо ушли у причу. Испоставило се да није задовољна сексом који има са својим дечком. 
Једном смо договорили масажу од 90 минута. Како је време пролазило, увиђао сам да она све више ужива. У једном тренутку ми се извинила и питала да ли сме да мастурбира. Рекао сам јој да ћу јој ја радо помоћи. Рекла ми је да се ја усредсредим на њене груди док ће се она побринути за остало. И ускоро је уследио њен оргазам који је одјекнуо као бомба.
Била је ту још једна жена, имала је 39 година и двоје деце и била је хронично незадовољна сексом са својим мужем, који је сматрао да је довољно да само убаци пенис у њу и да је то то. Понудио сам јој своје услуге, али се она нећкала. После још неколико масажа, пристала је да испроба и моје друге техничке могућности. Након масаже у трајању од два сата, испустила је из себе урлик који је очигледно годинама чувала у себи.
Имам још много сличних прича и из свих њих може се научити да овакве масаже могу много да допринесу браку. Заправо, једна моја клијенткиња испричала ми је да је чак и њен муж рекао пријатељима да ју је "масер припремио за најбољи секс који су икад имали у браку". "Не знам коју то магију производи тај масер, али знам да сваке вечери када дође од њега, скочи на мене као дивља звер" - рекао је њен муж.
Не губите време, само ОВА ствар показује да ли она жели секс са вама.
Извор: yourtango.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА