Најновије

Да ли знате који је загарантован начин да доживите оргазам? Нема шансе да се не догоди, послушајте савет!

Више се никада нећете питати какав је то најбољи секс на свету.

Уживање на нивоу Фото: Beeg.com

Научници су напокон открили када је оргазам загарантован и зато је време да спакујете кофере. Ево где ћете доживети најбољи секс икада и зашто.
Има разних теорија на тему какав секс најбољи, а све су повезане с “ударом” допамина. Он се дефинитивно увек лучи када то радите на неком другом месту, односно што даље од вашег кревета, пише Хафингтон пост.
– Секс у хотелској соби утиче на лучење допамина у мозгу, што игра важну улогу у привлачности и сексуалном узбуђењу – објашњава психотерапеут и сексолог Ијан Кернер.
Према новој студији 56 одсто испитаника се сложило да је најбољи начин да се доживи опаки оргазам одлазак с партнером на заједнички одмор и потпуно опуштање.
Дакле, сада знате шта треба да радите – изаберете дестинацију, мало се опустите уз пар коктела и одмах ћете осетити како се романтика враћа у ваш живот.
Према истраживању Америчке туристичке асоцијације из 2013. године, чак 63 одсто парова каже да је већа вероватноћа да ће заједничко путовање довести до лудог секса него било какви поклони. Она нуди орални секс за џабе, само под ОВИМ условом.
Извор: Хафингтон пост

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА