Најновије

ГОЈКОВИЋЕВА ДОНОСИ ОДЛУКУ: Следеће недеље ћемо знати да ли нас чекају и парламентарни избори

Председница Скупштине Србије Маја Гојковић изјавила је данас да ће следеће седмице бити одлучено да ли ће, поред председничких, бити одржани још неки избори.

Маја Гојковић (Фото: Јутјуб)

Гојковић је истакла да је сигурна да ће Главни одбор СНС данас потврдити предлог Председништва да Александар Вучић буде кандидат те партије на председничким изборима, а да ће се после тога сагледати да ли је потребно да се распишу парламентарни или неки други избори.
- Следеће недеље ће се одлучити који ће избори бити расписани - рекла је Гојковић на ТВ Прва.
С обзиром да председничке изборе расписује председник скупштине, а парламентарне председник Републике, Гојковићева је, одговарајући на питање да ли ће бити проблема око тога због новонастале ситуације, рекла да су сви дужни да поштују Устав и закон.
Гојковић је оценила да је Вучић показао да му није важна политичка моћ, јер место премијера Србије свакако доноси више те моћи и да му је важнија Србија и како ће она изгледати након избора.
Она је навела да је Вучић показао и своју рационалност у свему томе.

Рекла је и да се актуелни председник Томислав Николић нити оглашава, нити демантује вести да ће се кандидовати на изборима за председника и оценила да је његов потез ирационалан.
Како је рекла, мислила је да познаје Николциха, да је тешко у политици да вас нешто шокира, али да јој јесте било непријатно када су се ствари издешавале на овакав начин.
- Мислим да сам га познавала (Николића) - рекла је Гојковић

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА