Најновије

(18+) ЗАР ПРЕД СВИМА: У току номинација такмичарка доживела орг*зам на столици! (ВИДЕО)

"Њена ваги*ална киселина је оштетила столицу!"

Парови (Фото: ТВ Хепи)

Синоћне номинације прошле су јако бурно. Варнице су летеле на све стране, а нису поштеђени ни нови такмичари.
Халабука се никако није стишавала, па је Бојани било јако тешко да контролише ситуацију за столом. Први жесток сукоб одиграо се између Слађе Петрушић и Весне Ривас, а пале су заиста тешке речи. Ривасова је прозивала Слађу да изгледа одвратно, исмевајући њену жељу да се бави политиком и уђе у скупштину. Весна јој је поручила да треба да буде много боља риба како би је ико ангаживао, рекавши за њене груди да су кесе, а за њену позадину да је висећа. Слађа јој није остала дужна те је жестоко, али саркастично испрозивала Весну.
Следећи сукоб одиграо се, на изненађење многих, између дојучерашњих пријатеља Николе поштара и Далиле. Овај обрачун је попримио толике размере да је Никола сврстан у групу омражених учесника заједно са Весном, Милијем, Миљаном и Анамаријом.
Ипак, оно што је згрозило многе, била је ситуација када је укућанима пушена песма Дада Полументе "Ти, ти, само ти" и по речима осталих укућана, Миљани се песма јако допала. Толико јако да је свршила на столици. Миљана је све време порицала ово, али је Јелена Крунић у једном моменту устала и показала Бојани столицу која је била мокра. Видно згрожена, Бојана је питала Миљану да ли је то истина, што је ова порекла и рекла да поштује певаче и да ужива у њиховим песмама, али да је као мушкарци више не занимају.
Након влажног инцидента, Љуба је устала и кренула да прозива Миљану,оптуживши је за њену необуздану страст, притом користећи најгадније псовке! Погледајте како је то изгледало. Премотајте на 3:00. Погледајте ОВДЕ како се прави дупло већи деколте без силикона! Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА