Најновије

ВУЧИЋ НАЈАВИО: Снимићу спот са "Вучићу педеру"! (ВИДЕО)

Александар Вучић одговорио на критике опозиције на његов спот у авиону: " Припремам спот у коме ће сто пута бити поновљено оно "Вучићу, педеру", и тај ћемо спот највише емитовати!", обећао је премијер.

Вучић (Фото: ЈуТјуб)

- У том споту је јасна порука да би кохабитација била погубна за наше друштво. А то је био циљ неких моћника са стране, да поделе Србију, да би кроз тај сукоб могли да ослабе Србију и да је дестабилизују. Ја у томе нећу да учествујем јер мислим да је рушење стабилности злочин - поручио је Вучић.
Премијер је додао да ни мало није фасциниран мржњом према њему коју гаје кандидати ДОС за председника Србије.
Он је нагласио да у њиховим досадашњим иступима није чуо никакав програм, ниједну идеју шта би требало да ураде за Србију, већ само голу мржњу према њему.
- Ево открићу вам! Припремам спот у коме ће сто пута бити поновљено оно "Вучићу, педеру", и тај ћемо спот највише емитовати! Тиме хоћу да каже шта мислим о тој њиховој мржњи и њиховим "програмским начелима", али и да мало помогнем овима што ништа друго не знају осим да мрзе - поручио је Вучић.
Подсетинмо се првог Вучићевог предизборног спота:



И Тома је био у авиону


Вучић је објаснио да је предизборни спот снимљен пре 25 дана и да је имао две верзије – једну по којој је он кандидат и другу по којој би се подржала кандидатура Томислава Николића.
У једном кажем "зато гласајте за Томислава Николића", у другом не. Спот се појавио исто вече када сам изабран за кандидата, а не раније. Он је сниман у старом авиону који не лети - рекао је Вучић и истакао да је изнајмљивање коштало од 200 до 400 евра.
Вучић је нагласио да је то много мање у односу на остале кандидате који су у кампањи дуже од месец дана.
Истакао је да је спот коначно измонтиран након седнице Главног одбора СНС-а на којој је одлучено да он буде кандидат.
На констатацију новинара да је спот објављен на Фејсбук страници пре завршене седнице Главног одбора он каже да то није тачно.
Према његовим речима, за сада у кампањи нису потрошили готово ништа новца с обзиром да ће продукција спота бити плаћена тек кад избори буду расписани из новца који им законски припада.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА