Најновије

ОПРЕЗ! Ако је жена гледала овај филм, чувајте се преваре

Популарно филмско остварење показало се као водич за прељубнике.

Илустрација (Фото: beeg.com)

Недавно истраживање показало је да је већа вероватноћа да ће жена преварити свог партнера ако је гледала филм “50 нијанси сиве“ и “50 нијанси мрачније“, а разлог је прилично занимљив.
С првим наставком еротске трилогије повећало се интересовање за грубљи секс и употребу секс-играчака међу женском популацијом. С другим наставком, код жена се пак повећало и интересовање за испробавањем неког другог мушкарца, јер у резултатима истраживања стоји да је управо овај филм инспирисао хиљаде жена да почине прељубу. 
Питате се како је то откривено? У првој недељи приказивања филма, који је у биоскоп стигао за Дан заљубљених, на онлајн страницама за упознавање ожењених мушкараца забележен је пораст женских чланова у односу од 33 одсто. 
Штавише, бројне испитанице су откриле и како су им сцене секса у филму скренуле пажњу на то колико је њихов сексуални живот заправо досадан, па чак и лош.  
То је био један од разлога због којег су се одлучиле на превару. ОВЕ типове жена је најлакше одвући у кревет - препознајте их увек.
Извор: Супер жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА