Најновије

КРЕСНУО САМ СЕКРЕТАРИЦУ: Дошла је на интервју и мој пенис је одмах знао да ће добити посао

Најбољи секс икада.

Илустрација (Фото: naughtyamerica.com)

Пре неколико месеци сам морао да нађем нову секретарицу јер је моја претходна отишла да живи са породицом у иностранству, и она ће ми јако недостајати. Интервјуисао сам много жена које су на папиру изгледале добро, баш оно што тражим, али мој пенис је ипак на крају бирао.
Било је већ касно после подне, а већина особља је отишла кући, и онда је дошао ред на Јеленин интервју.
Јелена је била удата, са двоје деце која су ишла у школу, висока, косе тамне, дуге до рамена. Имала је прекрасне црвене усне и плаве очи, изгледала је врло паметно у сивом костиму, састојао се од сакоа и сукње која је била поприлично кратка, носила је црне чарапе и високе потпетице.
Испод беле блузе се могло видети да носи бели грудњак који је био мало мали за њене велике груди. На крају интервјуа сам јој понудио посао и сложили смо се око плате, она је била врло задовољна јер је недавно изгубила посао, а ситуација у кући је била доста тешка, понудио сам јој и да ради прековремено ако јој је потребан већи новац.
Позвао сам је на пиће да би прославили наш договор и она је прихватила. После неколико пића она ми је отворила срце, и убрзо сам дознао неке лоше породичне ствари.
Њен муж је често варао па је због стреса и нервозе изгубила посао. Одвезао сам је куци и пољубио је у образ када је излазила из аута.
Једва сам чекао понедељак да дође да ради, ишчекивао сам да је видим, поготово ако ће носити кратку сукњу и чарапе. Понедељак је брзо дошао и нисам био разочаран јер је Јелена стигла у врло краткој сукњи, црним чарапама и у црвеној блузи, да мушкарац од гледања одлепи.
Увео сам је у свој посао и она се јако добро показала. Проводили смо много времена заједно причајући о послу и постали смо добри пријатељи.
Сваки дан је био узбудљив у ишчекивању у каквом ће се Јелена издању појавити, колико ће јој кратка сукња бити и како ће јој ноге фантастично изгледати, а расцеп на блузи је тих дана био све нижи и нижи како би могла да покаже своје бујне груди.
Трећи месец од како је Јелена почела да ради, питала ме је да ли могу да је одвезем у банку, да обави нешто везано за посао. Рекао сам да могу.
Када је све то обавила позвао сам је да одемо на ручак јер је баш било време ручка. По повратку на посао ме је замолила да одемо на кратко до њене куће како би покупила опрему за теретану у коју је ишла редовно после посла. Сложио сам се и са тиме.
Када смо стигли пред кућу, позвала ме је унутра. У почетку сам одбијао, али сам ипак након неког времена на њен наговор ушао у кућу. Посматрао сам њену слатку гузицу и прелепе ноге које су ишле испред мене.
Када је затворила врата, уследио је шок: Јелена ме гурнула уза зид и пољубила у усне! Од шока нисам могао ништа да кажем нити да мислим. Почела је да ме мази својим грудима по пенису, а он је пред овом прелепом женом почео да се диже. Затим ми је скинула кошуљу и почела да љуби сваки део тако нежно као што стиска сваки тастер на тастатури док ради.
Њене велике плаве секси очи су онда досегле до мојих панталона које ми спушта до колена, а онда је мој пенис изникао а она га обмотала својим црвеним уснама. Доживео сам оргазам за мање од минута.
Одједном је устала и рекла ми да би било најбоље да се вратимо на посао, те сам нас ја онако ван себе одвезао назад.
Следећег дана је закаснила на посао и када сам је позвао у канцеларију, рекао сам јој да закључа врата, замрачи просторију и скине сву одећу са себе, а она је тако и урадила. То је најбољи секс који сам икада имао.
ОВЕ типове жена је најлакше одвући у кревет - препознајте их увек.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА