Најновије

ИСПОВЕСТ БЕОГРАЂАНКЕ: Мислила сам, с*кс на овом месту никада, али он ме је ухватио доле и почео да трља! (18+)

Није ми падало на памет да се смуцам са дрипцима каквих је Београд пун, увек сам хтела и могла да нађем нормалне и пристојне момке.

Непристојна понуда (Фото: Јутјуб)

С*кс после првог састанка није долазио у обзир. Ипак, знате већ, живот нема правила, то јест, свако правило има изузетак. 
Један пијани излазак од мене је направио лаку рибу, иако сам била чувена по својој пробирљивости. Те вечери су ми другарице у једном клубу на Сави дале да пијем текилу, и одмах сам приметила да има врло позитиван ефекат на мене. Раскомотила сам се, скинула џемпер и почела да се увијам поред шанка, док је музика трештала.
Није много прошло, када ми је пришао солидан фрајер и шапнуо ми на уво: "Где си била целог мог живота?" Дакле, у било којој другој ситуацији бих га отерала у материну због овог глупавог старта, али, као што рекох, текила...
Нисам ни трепнула, а већ смо се жестоко љубили и ватали. Није губио време, него је спустио шаку доле и зграбио ме за моју обријану "мачкицу" (носила сам минић). Осетила сам да са влажна, а и он. Ухватио ме је за руку и повео у тоалет. 
Искрено, више сам очекивала од тако ексклузивног места. Веце је смрдео, али ја то у тренутку пожуде нисам много осећала. Упали смо у једну кабину женског тоалета, он ме је прибио уза зид и свукао ми гаћице, да би затим продро у мене. Онако нагнута изнад wц шоље, само сам се препустила његовом солидном, тврдом п*нису. 
Када смо изашли напоље, осећала сам се прљаво, али и некако ослобођено. Ваљда сам сама себи досадила у улози "ледене краљице". Нисам се чула с њим после те вечери. А често ми дође да поведем неког мишићавог типа у тоалет на јавном месту, па да полупамо плочице од с*кса.   Погледајте ОВДЕ ако је жена гледала овај филм, чувајте се преваре Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА