Најновије

ЈЕРЕМИЋ: Подршка ми је добродошла, али не прихватам уцене!

“Све партије и политички актери који желе промене добродошли су да ме подрже, али не прихватам било чије услове, уцене или притиске, јер никоме у животу ништа нисам дуговао, па нећу ни сада”, истакао је председник ЦИРСД-а Вук Јеремић који је уверен да ће на председничким изборима победити кандидата власти.

Вук Јеремић (Фото: Синхуа)

„Данас се запослени у јавним предузећима уцењују да морају да донесу по 20 гласова, иначе ће изгубити посао. Такву врсту бруталности, бахатости и безобразлука народ ће казнити у априлу. Могу да напишу 20 имена, али од тих 20 имена 16 неће гласати за њих“, поручио је Јеремић на трибини у Александровцу, пред више стотина људи.
Јеремић је рекао да је пре неколико дана одлазећи председник Републике говорио о потреби да заштити живот своје породице и пријатеља. “Ако председник Републике има потребу да штити своју породицу и пријатеље и осећа да му је породица угрожена, то значи да живимо у криминалној држави. Ту криминалну државу морамо да почистимо и то ћемо урадити у априлу”, рекао је Јеремић.
„Немојте да се плашите, они су тигар од папира. Нисте се ваљда уплашили од неког Бате Гашића. Верујете ми на реч, ту сам данас и вратићу се. Није Бата Гашић штих кога се треба плашити“, нагласио је Јеремић.
Јеремић је рекао да ће на сваком бирачком месту гласачку кутију чувати по два човека које нико не не може да уплаши или купи. „Има много таквих људи у Србији. Више је нас, него њих. Више је часних људи него што они мисле.“
“Данас у страху живе људи који нису кукавице. Створена је атмосфера да људи гледају преко рамена, шапућу, избегавају разговор телефоном, плаше се да ће им ћерка изгубити посао у општини или пошти. Таква психоза није владала чак ни за време окупације. Мора да нестане страх и психоза“, истакао је Јеремић.
Пре трибине, Јеремић је отворио канцеларију за комуникацију са грађанима у Александровцу, а током преподнева се обратио и мештанима Ћићевца на централном тргу.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА