Најновије

Међународни шаховски турнир "ПЕП 2017"

Међународни шаховски турнир "ПЕП 2017" почиње у уторак, 28. фебруара 2017. године у 16.45 сати у просторијама Шаховског клуба "Београд" (просторије на трибинама стадиона ОФК "Београд"). Турнир ће трајати 10 дана.

Илустрација (Фото: Јелица ПЕП)

Генерални спонзор и покровитељ турнира је  Висока школа за пословну економију и предузетништво "ПЕП" из Београда. Турнир је замишљен је као екипни турнир две екипе (Екипа А и Екипа Б) које играју по Шевениншком систему.  Играчи Екипа А имаће прилику да освоје велемајсторску, интермајсторску, женску велемајсторску и женску интермајсторску норму, а играчи Екипе Б ће имати прилику да освоје интермајсторску норму, изузев четири велемајстора (Дамљановић, Ковачевић, Богосављевић и Драшко).

Да би задовољили све услове за могућност освајања норми на турниру учествује 8 странаца, по 4 са сваке стране и плус 4 велемајстора (за ВМ норму).  Идеја је да се пружи прилика превасходно младим играчима ШК "Јелица ПЕП" и члановима А и универзитетске репрезентације Србије (Милош Рогановић, Марко Ненезић, Вук Ђорђевић, Михајло Радовановић, Адела Великић и Јована Ерић) да освоје неку од норми (велемајсторску или интермајсторску). Организатор је обезбедио пренос свих партија уживо преко интернета. Званичан сајт турнира је Вечити шах (http://perpetualcheck.com/). Парове, резултате и комплетну статистику можете пратити на следећим веб адресама:
http://perpetualcheck.com/show/show.php?lan=cp&data=Y2017021&job=R
http://chess-results.com/tnr263593.aspx?lan=1&art=3&rd=1&turdet=YES&wi=821  Извар: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА