Најновије

Како да живимо у радости када толико других људи пати

Двојица духовних вођа, добитници Нобелове награде за мир, далај-лама и Дезмонд Туту, упуштају се у дубокоумну расправу у којој ће разменити искуства о томе како пронаћи срећу упркос изазовима које живот намеће. " Браћа по души" је књига која нас учи правим вредностима у животу.

"Браћа по душ" (Фото: Вулкан)

Никаква мрачна судбина не одређује будућност. Ми је одређујемо. Сваког дана и сваког тренутка у стању смо да обнављамо свој живот и сам квалитет људског постојања на планети. То је моћ којом располажемо.

Радост и срећа не могу се пронаћи у стремљењу било ком достигнућу или циљу. Оне се не налазе у богатству или слави. Налазе се једино у људском уму и срцу, и надамо се да ћете их тамо и пронаћи. Како да прихватимо стварност свог живота, ништа не поричући, али да превазиђемо бол и патњу који су неизбежни? А чак и када нам је живот добар, како да живимо у радости када толики други пате? Ова књига јесте покушај не само да се одговори на ова питања него и да се очува оно што су ова двојица изузетних вођа открили у својим дугим животима.
Сваки дан је нова могућност да се почне изнова. Сваки дан је ваш рођендан. 
Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА