Најновије

ПАРЛАМЕНТ ПОСТАЈЕ РИЈАЛИТИ: Звезда "Фарме" уселила се у Скупштину!

Дуле се уселио у Скупштину!

Душко Богдановић (Фото: Јутјуб)

Звезда бројних ријалити програма “Фарма”, “Велики брат” и “Пут око Света” Душко Богдановић ушао је у нови “шоу програм” познатији као парламент!
Чувеног Дулета смо јуче са све путном торбом у руци, затекли у згради српског парламента где је почело редовно пролећно заседање. Звезда ријалитија је попут већине посланика одмах по уласку у зграду отишла право у скупштински ресторан.
- Храна је одлична, не знам каква ће бити цена, још ми нису конобари донели рачун - рекао је одмах на почетку разговора за наш лист Душко Богдан.
- Дошао сам са послаником Милијом Милетићем, који је и председник Уједињене сељачке странке. Заједно смо он и ја за Александра Вучића, гласамо обојица за њега. Скупштина је прелепа. Други пут сам овде и јуче сам био - казао је чувени Дуле и додао да је популарнијих од многих народних трибуна.
- Посланик не могу да постанем, немам ја ту школу. Мада, верујем да би људи, ако бих био на некој листи, више гласали за мене него за неке који су већ посланици. Мене људи много воле, доказано је то и на “Фарми” - уверен је Богдановић. Он нам је потом открио где се налази његова супруга Радојка, са којом је учествовао у многим ријаалити програмима.
- Супруга Радојка је кући, имамо краве, чувамо их. Радимо мало пољопривреду, па не можемо обоје да дођемо. Или ја или она. Неко мора да буде кући - казао је Дуле и додао да ће и Радојка ускоро доћи у Београд.
- И њу ћу да пошаљем. Ћерка нам ради у Београду, па је ред да и она мало дође да види где јој ћерка ради. Не верујем да ће Радојка доћи у Скупштину - завршава Дуле.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА