Најновије

БИЛА САМ НЕВИЂЕНО ВЛАЖНА: Наставник физичког ми је откопчао панталоне и гурнуо руку у гаћице (18+)

Била сам матуранткиња, а он невиђено згодан.

Илустрација (Фото: Принтсрин)

Била сам четврта година средње... А он је дошао на замену, током последња два месеца, јер је наша наставница физичког отишла на боловање. Био је млад и невиђено згодан, тек је заврши факултет, и ово му је био први посао. Како сам могла да наслутим да ће с њим доживети најлуђе сексуално искуство икада!?
Углавном, све цуре из одељења су се ложиле на њега - био је део наших влажних снова. А ја сам добила шансу да га пробам. То се десило сасвим случајно.
Већ смо завршили школску годину, када сам га случајно срела у једном ноћном клубу. Док сам ђускала са друштвом око једног стола у ћошку, одједном се појавио поред мене. И он је ту био случајно, са неким друговима, и пришао је да се јави.
Али се задржао поред мене врло, врло дуго. Испитивао ме је шта сам уписала, шта планирам, и претресао неке теме из школе... А у неком тренутку смо прешли и на неке небитне теме, из живота, и ја сам почела да причам као навијена. Давао ми је неке комплименте и у неком тренутку ми се учинило да ме мува, а била сам већ потпуно сигурна када су наши коментари почели да имају секси конотације.
- Наставниче, мало сте безобразни - рекла сам му, и схватила да то звучи као да га изазивам.
- Ја сад нисам наставник - одговорио је он смејући се.
Прочитајте ОВДЕисповест момка који је имао авантуру са наставницом после часа.
И даље сам негодовала, али ме је малтене успалило то како се понаша - била сам и помало попила, а нисам имала дечка, нити секс-варијанту већ 6-7 месеци.
Додиривао ме је по леђима и спуштао ми руку ка гузи, а уопште се нисам бранила. Када сам рекла да морам до ве це-а, рекао ми је да ће ме отпратити јер мора и он. "Можемо заједно", рекао је, "да не заузимамо две кабине безвезе!" На то сам се поцепала од смеха. И стварно је пошао са мном, али нисам очекивала да је толико луд да ставарно уђе у женски ве ве! И у кабину! Мада сам то, у ствари, прижељкивала, то са ове дистанце стварно могу и себи да признам.
Пре него што сам и схватила шта се дешава, већ смо се жвалавили, а убрзо ми је невиђено спретно откопчао панталоне и гурнуо ми руку у гаћице. Почео је да ми надражује вагину, и тада сам потпуно полудела - мога је да ми уради буквално шта је год хтео.
Прочитајте ОВДЕ исповест Београђанске: мислила сам, секс на овом месту никада, али он ме је ухватио доле и почео да трља.
Завршило се тако што ме је окренуо и свукао ми панталоне и узео ме отпозади док сам се ја савила преко ве це шоље. Била сам невиђено влажна, било је дивно...
Вратили смо се у гужву и наставили да пијемо, и љубимо се. Другарице су ми завиделе на најзгодинијем дечку у клубу.
А најсмешнији моменат наступио је сутра ујутру, када сам се пробудила и схватила да нисмо ни разменили бројеве телефона. Да ли је стварно заборавио, или је то урадио намерно? Никад га више нисам видела, а никоме из школе нисам причала шта се десило. Осетила сам се и помало искоришћено, али данас ми није жао што се десило оно у ве це-у. Који су то 10 знакова да глуми оргазам и да није задовољна сексом погледајте ОВДЕ.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА