Најновије

КРЕСНУО САМ МАЈКУ НАЈБОЉЕГ ДРУГА: Она је без речи скинула мајицу и увукла ме у собу...

Филм "Дипломац" говори о једној од најчешћих мушких фантазија - о сексу са старијом женом, па још уз то и мајком пријатеља. А како то изгледа када се заиста догоди? Три мушкарца сведоче о томе.

Илустрација (Фото: beeg.com)

Кад сам био млађи, спавао сам са мамом мог најбољег пријатеља. Увек сам био добар са компјутерима па ме је једном замолила да јој средим њен. Отворио сам претраживач који користи (Интернет Експлорер са око 11 тулбарова), па сам одмах знао у чему је проблем. Направио сам неку неспретну шалу о порно сајтовима, она се зацрвенела и изашла из собе. Скинуо сам антивирус програм и отишао у фолдер са скинутим фајловима, а тамо сам наишао на њене голишаве фотографије. Наравно, морао сам да их погледам, и тако занет одједном сам осетио да ми је неко иза леђа. То је била она. Мислио сам да ћу да умрем од блама. А онда ми је пришла и рекла "имаш боље фотке у овом фолдеру", показала ми га прстом и изашла. Толико сам се сморио да нисам ни погледао. Очистио сам компјутер од вируса, дошао у дневну собу где је она седела са мојим ортаком, рекао да је сад све у реду, а онда смо он и ја отишли у његову собу. Дували смо а ја сам у једном тренутку заспао. Будимо се ујутро и јављамо јој се. Док причамо и доручкујемо, звони телефон и она каже мом другу да мора да иде да помогне нешто баби. Рекла му је да ће га одбацити до ње, па ће се онда вратити по мене да ме вози кући. И вратила се, и заиста смо сели у кола и кренули ка мојој кући. А онда је у једном тренутку окренула кола и кренула назад. Стигли смо поново до њене куће, а она ме је замолила да уђем на кратак разговор. Ушао сам, спреман на непријатан разговор о њеним сликама, а она је без речи скинула мајицу и питала ме да ли је боља уживо. Запањен, само сам гледао у њу. Онда ме је увукла у собу, запретила ми да о овоме никад не смем да причам свом најбољем ортаку, а њеном сину, а онда је пао секс. Мени фантастичан, а за њу не знам. У лицу јесте била стара, али је имала фантастично тело. После тога ме је вратила кући и никада више нисмо прилчали о томе, а мој ортак то ни данас не зна а и даље смо најбољи ортаци.
- Спавао сам са мајком мог ортака када смо се случајно срели у једном клубу у граду. Годинама сам то крио од њега, а онда смо се посвађали, а он је пробао да ме отрује. Решио сам да му вратим тако што ћу на торти написати да сам му спавао са мајком. А бонус је био у томе што сам му у чоколадну декорацију ставио лаксатив.
- Већ дуже време спавам са мамином пријатељицом из школе. Ја имам 25 година, а она 40. Само пустимо поруку једно другом кад смо расположени, нађемо се и после секса се одмах разилазимо. Све је почело када ми је у разговору рекла да се скоро развела и да је усамљена. Већ те недеље смо имали секс у кући њених родитеља. После тога у хотелу, мојим и њеним колима, у њеној кући. Свуда. Сваки пут ми после тога буде криво, нарочито зато што није ни приближно онако згодна као што је била кад сам имао 15 година и ложио се на њу. Еротску исповест влажне и напаљене матуранткиње:"Наставник физичког ми је откопчао панталоне и гурнуо руку у гаћице" можете прочатати ОВДЕ. Извор: Редит, Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА