Најновије

ЗНАЛА САМ ДА МЕ ЊЕГОВ ДРУГ ЖЕЛИ: Кад су његови прсти склизнули у мене гласно сам уздахнула (18+)

Била сам са Стефаном две године. Пре почетка забављања имали смо заједничке пријатеље, а у току везе сам се зближила са свим његовим другарима и почела да их сматрам и својим. Он је тиме био одушевљен, јер смо одлично функционисали у друштву, и кад изађемо.

Илустрација (Фото: beeg.com)

А онда је постао љубоморан на Филипа… Филип је био један од двојице његових другара које сам највише волела. Био је добар дечко, паметан, духовит, леп и згодан. И имао је сваку девојку коју је пожелео. Сви су знали да је био жестока швалерчина. Међутим, он сам то никад није истицао, нити се тиме хвалио. Ипак, ја сам га увек посматрала само као Стефановог друга. Одлично смо се разумели и лепо се дружили.
Када је Стефан почео да ми љубоморише због Филипа, без икаквог разлога, смањила сам сваки свој контакт с Филипом и трудила се да и кад га видим или сретнем, Стефан буде ту. Убрзо је Филип отишао у војску, па није било потребе да га избегавам и да се трудим да га не виђам, наш контакт се потпуно свео на нулу.
У међувремену смо Стефан и ја раскинули. Две године, навика, неслагање, различите амбиције и свађе довели су нас до дна. Нисам патила, јер сам престала да осећам сваку страст према њему, остала је само љубав која је била више пријатељска.
Једно вече сам се сетила свог старог (Стефановог) друштва, и одлучила да се јавим Филипу. Више није било разлога да га избегавам. Кренула су дописивања, телефонирања, сваки други, трећи дан, по 30-ак порука или сати приче. Теме су биле свакојаке, мало зезања, подбадања, па онда и флерт. Виђали смо се, излазили у град, и дочекивали јутра у разговору о свему и свачему, људима, везама, сексу и нашим искуствима.
После једне такве ноћи, чим смо се разишли, стигла ми је порука. „Анђела, ја сам имао гомилу добрих другарица, али ниједну нисам желео овако као тебе.“ Знала сам да је било питање времена кад ће се то десити, јер је сав наш однос водио томе. Потајно сам то прижељкивала, иако нисам хтела то себи да признам. Он је тада имао девојку годину и по дана, ја дечка 8 месеци. И поврх свега, био је један од Стефанових најбољих другова! На поруку сам му одговорила да нешто постоји и да треба да разговарамо о томе.
Следећег петка сам имала празну гајбу. Планирала сам да доведем дечка да преспава код мене и да најзад водимо љубав, пошто за тих 8 месеци, веровали или не, нисмо ниједном! Међутим, он је радио сутрадан и није могао доћи, а камоли остати. Помало разочарана и бесна, дошла сам то вече из града у 00 и 30ч и док сам откључавала врата, стиже порука.
„Где си? Волео бих да те видим…“
„Кући. Дођи код мене.“
Ушла сам у кућу, пустила музику, атмосфера је била спремна, додуше за другу особу, али, можда и боље овако.
Позвонио је. Отворила сам врата и чим сам га угледала, осетила сам лептириће у стомаку. Црна коса, високо, екстремно развијено тело, прелеп осмех и још лепше очи. Насмејао се, ухватио ме око струка, подигао и почео да ме врти.
Мој стомак није престајао да трепери док сам нам сипала вино. Осећала сам се као девојчица пред свој први пољубац. Руке су ми биле ледене, а знојила сам се. Нисам знала шта ме снашло.
Седели смо на каучу, изваљени, окренути једно према другом, причали и пили вино. Једна рука му је била на мом колену, а другом је држао моју руку. Он је почео први:
– Анђела, шта ћемо ми?
– Не знам, Филипе. Све ме ово збуњује. Не знам шта да очекујем…
– Очекуј само да ти буде лепо, као што је мени с тобом, јер ми се невероватно свиђаш.
Привукао ме је себи и пољубио. Сва сам задрхтала и стресла се. Љубили смо се дуго и страсно. И даље сам била несигурна. Нисам смела да отворим очи и да га погледам. Рукама је кренуо да истражује моје тело. Мазио ме преко струка и кукова, од врата, преко кичме, па до дупета, које је чврсто стезао рукама. Месио ми је сисе сасвим полако, а снажно, излуђујући ме. Скидао ме. Дукс, мајицу, грудњак. Почео је да ме љуби по врату, сва сам се јежила. Спуштао се сасвим лагано, лижући ме и остављајући ужарене трагове на мом телу тамо где је прешао језиком. Дошао је најзад и до брадавица. Лизао их је и сисао, а ја сам мислила да ћу да експлодирам. Прстима сам пролазила кроз његову косу, а другом руком сам га ухватила за набреклину на панталонама. Био је ненормално тврд и напаљен. Лизао ми је стомак, пупак, ја сам влажила и влажила непрестано.
Скинуо ми је и панталоне и завукао прсте у моје гаћице. Прст му је потпуно склизнуо у мене, и ја више нисам могла да останем тиха. Уздахнула сам дубоко. Желела сам га тако јако у себи, а истовремено се плашила, као да ми је први пут. Најзад је скинуо и последњу препреку, а ја сам му свукла панталоне и боксерице. Седећи је пребацио моју ногу преко себе. Била сам му у крилу, а он је седео. Моја омиљена поза.
Наместио је ку*ац на улаз у моју врелу, ужарену пи*кицу и почео. Улазио је јако тешко, јер ја нисам имала секс скоро годину дана, а и његова величина је била позамашна. Био је нежан, ишао је миц по миц, али када је ушао до пола, забио се у мене свом силином до краја! Вриснула сам и извила се од бола. Ово нисам очекивала, али бол је у секунди нестао и мене је преплавило невероватно задовољство, а свака длака на мом телу се најежила. Ухватио ме је за кукове и почео да води ритам. Набијао се у мене брзо, до пола, и вадио га скоро до краја. Десетак минута тако жестоке је*ачине и ја сам свршавала тресући се и грчећи. Нисам могла да дођем до даха.
Сачекао је да се смирим и онда препустио игру мени. Кренула сам полако. Мешала сам куковима на њему, набијала се јако, полако, па брзо, до краја.Излуђивала сам га, а исто тако и себе. Невероватно сам уживала, а рукама сам мазила цело његово прелепо тело. Поглед му се замутио, дисао је тешко и стезао ми дупе рукама из све снаге.
У једном моменту ме бацио са себе на кауч, легао између мојих ногу и набио се у мене без упозорења, свом силином. Почео је да се забија жестоко и до краја! Ја сам лудела! Пи*кица ми је бридела, ма цело тело ми је бридело, на самом врхунцу! Константно сам била пред оргазмом и суздржавала се, не би ли осећај потрајао што дуже. Музика се скоро и није чула од нас двоје. После 15 минута, обоје смо били надомак оргазма. Гледали смо се директно у очи. Гутао ме је погледом, као што је моја пи*кица гутала његов ку*ац, као савршени калуп. Његов поглед, потпуно напаљен и замућен, још више ме успалио. Моји мишићи су почели да се грче око њега у налетима оргазма. Свршавала сам невероватно, сваки мишић у телу ми је био згрчен, а до ваздуха нисам могла доћи. Рукама сам стезала његово дупе, набијајући га још дубље у мене, а онда сам осетила његове зубе на свом врату. Ујео ме је снажно, и тог тренутка сам осетила врелину сперме која је куљала из њега, дубоко у мене. Успоравао је ритам, још увек се набијајући, гурнуо ми језик у уста и пунио ме наредних пола минута, док ја још увек нисам могла да се смирим од оргазма.
После минут, два престао је да ме љуби. Подигао се мало, насмејао се и пољубио ме у чело. Легли смо једно поред другог, мазили се, љубили и причали до зоре…
Када сам га испратила, отишла сам у купатило да се спремим за спавање. Легла сам, а на телефон је стигла порука: „Хвала за дивну ноћ.“
Одлучила се за потрагу за већом алатком јер је мужу мали, али на ОВО није рачунала.
Извор: erotskeprice.ws

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА