Најновије

ЧУЛО СЕ АУУХ! СКАНДАЛ НА РТС-У! Водитељки излетело ово, одмах је искључили- милиони у шоку! (ФОТО)

Ау, брате!

Водитељка РТС-а (Фото: Принтскрин)

Програми уживо су увек интересантнији публици од оних наснимљених, али, код овакве врсте емитовања морају се узети у обзир све чињенице. То јест, врло лако се може десити да се на екрану појави нешто што не желите, или да неко од спикера направи ласус или грешку која ће пореметити цео програм. У то име, издвојили смо један од најупечатљивијих грешака која се десила на РТС-у, као доказ да и најозбиљнији могу погрешити. Или што каже она стара "Ко ради, тај и греши."
Пренос уживо увек представља прави изазов за спикере, па и није случајност да додје до грешке приликом презентовања вести, јер боже мој, па сви смо ми људи.
Али, овај овај испад који се десио пре пар година је за анале. Разумљиво је да се пермутује неко слово, или чак лоше изговори реч, или пак да застане мозак па настане она непријатна тишина, али ово, па ово ће се препричавати деценијама сигурно.
Водитељка "Јутарњег програма" Наташа Миљковић укључила је у програм колегиницу Сању Беловић која се налазила на Дунаву, у намери да саошти какво је време данас и да ли је уопште свануло. Уместо тога, добила је једну сочну псовку, јер Сања није очекивала да ће се тако рано укључити.
Када је Наташа питала какво је време, Сања је не очекујући да је гледају милиони рекла - "ја нисам спустила ду*е" на шта су јој камермани рекли да је срам буде. Наташа је само узвикнула "ауухх" и брзо искључила Сању из програма.
Погледајте њену фацу током овог инцидента!

Груди беже, чипка пуца! Погледајте ОВДЕ Александра Пријовић у спаваћици! Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА