Најновије

Додик: "Мектић је универзалан примерак за политичку шегу"

Председник Републике Српске Милорад Додик одбацио је вечерас као нетачне и злонамерне тврдње да је његов кабинет био штаб за рушење премијера Србије Александра Вучића.

Милорад Додик (Фото: Синхуа)

Додик каже да је реч о инсинуацијама и тврдњама, које су, како је навео, будалаштина и нешто што је неозбиљно, нетачно, преамбициозно и нефер.
Он је одбацио тврдње министра безбедности БиХ Драгана Мектића да иза свега стоји саветник председника Републике Српске Перо Симић.
- Перо Симић је добар човек и службеник. Ако се некоме не свиђа, то је његов проблем - поручио је Додик за Фејс ТВ.
Додик је рекао да је "Мектић универзалан примерак за политичку шегу".
- Реч је о највидљивијем примеру шегачења, ма од кога то долазило, па макар и од министра безбедности БиХ - рекао је Додик.

Стабилна и јака Србија одговара и Српској

Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је да је Србија данас један од најважнијих фактора стабилности у региону, а да је њен премијер Александар Вучић позициониран као лидер од кога ЕУ и међународни фактори и велике силе управо очекују да допринесе тој стабилности.
Додик је рекао да и Српској одговарају стабилизација и мир.
- И Србија нама таква одговара. Стабилна и јака Србија, и економски и политички, па и безбедносно, јесте оно што ми желимо да видимо. Ми немамо ниједан проблем да подржимо оно што видимо и у Србији и код Вучића. Подршка Вучићу код нас није упитна - истакао је Додик, одговарајући на питање да ли ће подржати Вучића на председничким изборима у Србији. Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА