Најновије

ТАЧИ ОДЛЕПИО: Путин и Вучић хоће да ме убију!

Такозвани председник такозване државе Косово, Хасим Тачи, изгледа је начисто одлепио.

Хашим Тачи (Фото: kryeministri-ks.net)

Јуче је без икаквих доказа оптужио председника Русије Владимира Путина и српског премијера Александра Вучића, да хоће да га убију!!
Тачи је приштинској ТВ 21 рекао да Москва и Београд стоје иза терористичке организације „Око народа“, чији је члан Мурат Јашари пре три дана покушао да убије адвоката и некадашњег комунистичког функционера Азема Власија.

Власи верује шефу

-Та група „Око народа“ повезана је с неколико агената који су у директној спрези са Москвом. На њиховој листи за одстрел налази се 26 имена. Када погледате та имена веза од Србије према Москви је јасна, одвали је Тачи, не наводећи ни један једини аргумент за сулуде тврдње према којима најцрњи албански терористи на КиМ раде у интересу Србије и Русије?!
Поменути Мурат Јашари је иначе брат једног од лидера ОВК, Исмета Јашарија, а пре два дана на саслушању је рекао да, поред Власија, „метак заслужују и челници лажне државе Кососво Хашим Тачи, премијер Иса Мустафа и председник парламента Кадри Весељи.
Азем Власи је изјавио да верује Тачију:
-Тачи каже да је добио информацију од косовских обавештајних служби безбедности да иза свега стоји Русија. Зна да те службе раде и са другим тајним службама, и ја му верујем. Када је у питању улога Срба, то је шири контекст, нисам баш у то уверен. Неко је добро осмислио ову акцију, да што боље одјекне, рекао је Власи.
Са друге стране Џевад Галијашевић, стручњак за безбедност, сматра да Тачи по налогу Запада пушта причу о умешаности Србије и Русије.
-Западни медији покушавају да сада креирају слику према којој је Русија претња за цео Балкан. Наравно, за тако нешто користи своје пулене Хашима Тачија на Косову, Мила Ђукановића у Црној Гори и Драгана Мектића у БиХ. Они праве зло на Балкану, а не Русија, закључује Галијашевић. Албанци и Тачи у паници :"Путин спрема Србе за десант на Косово". Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА