Најновије

АМФИЛОХИЈЕ О МАФИЈИ: Када млади виде како пљачкају они који воде државу, угледају се на њих!

"Када млади људи виде како они који воде народ и државу отимају, како пљачкају једни од других и како се богате на рачун других, онда се млади угледају на њих“, рекао је митрополит црногорско-приморски Амфилохије.

Митрополит Амфилохије (Фото: Митрополија црногорско-приморска)

Он је јуче служио литургију у цркви Свете Петке у Будви. После литургије Амфилохије је рекао да "савремени човек, уместо да свој живот заснива на истинској љубави, богољубљу и човекољубљу, то чини на себељубљу и на отимању од других".
"Ево, видите ви који живите овде у Будви живите, шта се све догађа. Пре свега, убиства која се овде и другде по Црној Гори догађају. Кажу: то је мафија. А откуда та мафија?  Када млади људи виде како они који воде народ и државу отимају, како пљачкају једни од других и како се богате на рачун других, онда се млади угледају на њих“, рекао је Митрополит црногорско-приморски.
Он је додао да због тога "данас имамо толико невоља и несрећа и сиромаштва".
"Не због тога што Бог није дао да сви имају по мери потребе људске, него управо зато што једни отимају од других и на тај начин и себе упропашћују, нема никакве сумње у то. А онда упропашћују и друге“, рекао је Амфилохије.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА