Најновије

КСЕНИЈУ ЈЕ ФИЛИП УБИО ЗБОГ МЕНЕ! Шокантна исповест бившег дечка покојне певачице тресе Србију!

Отворио је душу и све запрепастио!

Ксенија Пајчин (Фото: Јутјуб)

Владимир П, бивши дечко Ксеније Пајчин који већ седам година, на дан кад је она убијена, дође у зору на њен гроб, упали свећу и ћутке гледа у њену слику на споменику, у интервјуу за Курир открио је све детаље своје највеће љубави. 
- Три месеца пре трагедије молио сам Ксенију да расчисти са Каписодом и да ми се врати. Никад нећу преболети што ме није послушала. Седам година идем на њен гроб и ићи ћу до краја живора - истиче 39-годишњи мушкарац чији пун идентитет је познат редакцији дневног листа. 
Њихова љубавна прича је почела, како каже, у једном клубу на Дорћолу. 
- Одмах сам се заљубио у њу. Била је нестварно лепа. Кроз осмех ми је рекла "Пали, мали, немаш шансе код мене. Имам ја младо месо". Нисам знао на кога мисли, па су ми рекли да се забавља с неким манекеном из Црне Горе, и да се зове Филип Каписода. На интернету сам после видео о коме је реч - почео је причу Владимир. 
Касније је, ипак, како се наводи, ушао у кратку везу са Ксенијом. Владимир истиче да се баш заљубио у њу. 
- Она и Филип су раскинули због неке његове бивше девојке, и ја сам улетео. Послужио сам јој као утеха. Виђали смо се само два месеца. То је за мене био најузбудљивији период у животу. Излазили смо, возили се колима по граду, ручали на хауби. Молио сам је да остави Филипа и да буде са мном. Била је дивља, и мислио сам да ћу да је укротим. Маштао сам само о њој, а она је желела да јој се Филип врати. Тако је и било. Чим су се помирили, никад ме више није окренула.
Владимир је, на крају, шокирао својом сумњом: 
- Када сам у Дневнику чуо да је убијена, помислио сам да је тај дечко то урадио јер је пронашао наше поруке које смо размењивали. Не тврдим да се то догодило, јер ме је Ксенија откачила годину дана пре трагедије, али тај црв сумње ме изједа.  Певачици Гранда севнуле брадавице усред ресторана. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА