Најновије

МИШКОВИЋ ПРЕУЗИМА АГРОКОР: Делта холдинг купује највећу хрватску компанију?!

Делта холдинг Мирослава Мишковића заинтересован је за преузимање највеће хрватске компаније Агрокор у власништву Ивице Тодорића, тврди дневни лист Курир, позивајући се на своје изворе.

Да ли је Мишковић "Путинов савезник у региону" (Фото: ЈуТјуб, public)

Према тврдњама дневног листа, на столу је више опција које у овом тренутку разматра менаџмент Делта Холдинга. - Прва могућност је да Делта преузме Агрокор у целини, а друга да уђе у део власништва. Међутим, засад није познато да ли ће, уколико дође до преузимања дела власништва, то бити онај део компаније која послује у Србији, што би практично значило да би Мишковић имао власништво у трговинским ланцима Идеа, Рода и Меркатор - тврди неименовани извор, на који се позива Курир.
У самој Делти, нису желели да потврде, али ни да демантују информацију о преузимају хрватског концерна. - Немамо коментар - рекли су кратко у Делти, упитани за истинитост ових навода. Да подсетимо, хрватска компанија која држи чак 15% укупне привреде те земље, запала је у велике проблеме пошто није у стању да враћа кредите руским повериоцима. Више о невољама Агрокора и прилици да Рсија добије неочекивану "улазницу" за активнија учешћа у балканским дешавањима, прочитајте ОВДЕ. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА