Најновије

ВУЧИЋ: "Молио сам Бога да ме Путин не пита..."

Премијер Александар Вучић рекао је да су пронађени трагови крви једног од нападача на руске навијаче и да се сада ради ДНК анализа.

Вучић и Путин (Фото: kremlin.ru)

Он је рекао да је о томе разговарао са министром унутрашњих послова Небојшом Стефановићем пре састанка са председником Русије Владимиром Путином.
- Даћемо све од себе да се нападачи пронађу - поручио је Вучић и истакао да је за њега несхватљиво да се од једног дивног спортског догађаја направи нешто по чему ће се лоше причати о Србији, али да је то и људски неприхватљиво.
- Какво је то решење да неког убодете ножем? Само сам бога молио да ме нико ништа не пита јер не знам шта бих одговорио на то. Наравно, наш домаћин председник Путин је коректан човек, па зна да свуда има разних људи - рекао је Вучић.
Он је подсетио да су министри Стефановић и Златибор Лончар обишли повређене руске навијаче и поновио да ће Србија учинити све да нападачи буду ухваћени.
- Надам се да ће српско правосуђе бити ефикасно и да ће веома строго казнити починиоце тог недела - рекао је Вучић. Након, како је изгледало завршеног разговора, руски председник затражио је од Вучића да се врати, како би му поставио још два питања. Више о томе сазнајте ОВДЕ. Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА