Најновије

ДОК СВИ СПЕКУЛИШУ ДА ЛИ ЈЕ ТРУДНА, ОНА ОБАРА РЕКОРДЕ! Овај спот је запалио Балкан! (ВИДЕО)

Док медији спекулишу о њеној трудноћи и пишу о поновном рочишту са бившим супругом Миланом Поповићем у борби за старатељство, Севе обара рекорде гледаности.

Северина нови спот (Фото: Јутјуб)

Вест да је српска снајка Северина Којић (44) у трећем месецу трудноће и да очекује прво дете са садашњим супругом Игором Којићем данима је тема овдашњих медија. 
И док певачицин менаџер Томица Петровић није желео ни да потврди нити да демантује ту вест, она је протеклих неколико дана радила пуном паром на најновијем споту.

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана 24. Мар 2017. у 6:36 PDT

Снимила је спот за песму Отрове са босанскохерцеговачким репером Јасмином Фазлићем Џалом (31), у јавности познатијем као Јала Брат.
 
Судећи по томе да је спот у првих 48 сати од објављивања имао више од милион и триста хиљада прегледа, као и да је број један у земљама региона у категорији трендинг, чини се да је популарна певачица направила још један велики хит.

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана 28. Мар 2017. у 4:25 PDT

На свом званичном Инстаграм профилу поп звезда се захвалила екипи која је са њом радила и свом супругу коме је поручила да га воли највише.

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана 24. Мар 2017. у 4:02 PDT

Фанови су, чини се по коментарима, одушевљени новом песмом и спотом, а да ли је се ради о хиту који ће се још дуго вртети, просудите сами. 
Погледајте ОВДЕ фармерка објавила селфи после секса, сви желели да је гледају уживо док ради оне ствари!  Извор: espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА