Најновије

СНИМИО ХИТ "ТЕБИ МОЈА МАЗО" ПА НЕСТАО: Данас изгледа невероватно, а тек шта ради... (ВИДЕО)

Пре 10 година жене су луделе за њим!

Срђан М (Фото: Јутјуб)

Фолк певач Срђан Милошевић, познатији под уметничким именом Срђан М, жарио је и палио естрадном сценом крајем деведесетих и почетком овог века, а онда се повукао из јавног живота.
Иако се повукао са естраде, Срђан ипак није баталио музику, већ од тада, па све до данас, вредно наступа са своји бендом широм региона и Европе. Поред тога што пуни клубове, Срђана М често ангажују на приватним прославама, а један је од ретких певача који радо пева нашим људима на Косову.
О томе сведочи и видео запис са једног весеља у месту Лепосавић настао крајем 2014. године. Ово је редак свежији снимак на којем можете видети како овај некада веома попуалрни певач изгледа данас. Очигледно је да Срђан успешно води борбу са годинама, те се није много променио - и даље је згодан и маркантан мушкарац, баш као на врхунцу своје каријере када су многе жене широм наше земље и Балкана уздисале за њим. Иако се налалази у медијској илегали талентовани Црногорац пристао је пре неколико година да уради интервју за једну црногорску телевизију. У тој емисији говорио је о својим почецима и о периоду када је био један од најпопуларнијих извођача како у Србији, тако и Црној Гори. Погледајте на снимку како Срђан изгледа данас и колико се променио од 2000. године када је издао албум првенац и на њему свој највећи хит "Теби моја мазо", без којег ниједна журка не пролази ни данас. Занимљив податак је тај да је ову нумеру Срђану компоновао покојни певач Рођа Раичевић.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА