Најновије

"Балет Магнификат!", за све љубитеље уметности стиже у Београд!

Ове године ћемо имати част да поново будемо домаћини професионалне Америчке балетске трупе “Балет Магнификат!” која поводом своје светске турнеје гостује и у нашој земљи по трећи пут.

"Балет Магнификат!" (Фото: Промо)

Њихов наступ се очекује 08. априла у великој сали Народног позоришта у Нишу, 9. априла у Позоришту за децу у Крагујевцу, и 11. априла у Дому омладине Београда. Целокупан њихов наступ биће хуманитарног карактера, као и проших година.

Музичко сценски спектакл „Путовање расипника“, који ће се одиграти у сва три града, је животна прича једне породице, која бива потресена када муж изненада напушта своју вољену жену и кћер, и одлази са жељом да буде слободан и да проживи живот стилом блудника. Сломљеног срца, супруга и кћерка се боре да му опросте и жељно чекају његов повратак. Путовање за које је супруг помислио да ће му донети задовољство завршава се тако да му производе само тугу и жаљење. Након што је дошао до “дна” живота, муж се враћа кући како би затражио опрост од своје породице.  Доживите изузетно дирљиву причу о опраштању и моћи обнове, и то кроз музичко сценски спектакл, протканог класичним балетом, џезом, модерним и свинг плесом!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА