Најновије

Тотална мистерија! Цела репрезентација Азербејџана нестала у Сплиту?!

Тотална мистерија се догодила у Сплиту! Наиме, комплетна реперезентација Азербејџана у дизању тегова која је 31. марта стигла, заједно да још 41 националном селекцијом, нестала је преко ноћи!

Сплит (Фото: Јутјуб)

Хрватска јавност је у шоку и пита се како је могуће да су, Октај Мухтаров, Махамад Мамадли, Камран и Хусеин Исмајлов, Елнур Хусеинов, Иса Растамов и Илхам Мамадов, дошли у Сплит, потписали пријем у хотелски смештај, а онда им се једноставно губи сваки траг.
Нити су се појавили на борилишту, нити је ико од дизача тегова био виђен после доласка у хотел и 24-часовног боравка у том приморском граду, нити су се поменути такмичари икоме од организатора јавили. И више него чудно након 2.770 километара пређених авионом. Ако су уопште стигли авионом, а не 3.973 километара дугим копненим путем.
Хрватски медији сумњају да се, заправо, ради о избегавању допинг контроле, која је изузетно појачана за ово надметање. Азербејџанци су прошле године остали без седам звезда у дизању тегова, управо због коришћења недозвољених супстанци, па кажу да је управо вест о томе колико ће ригорозна бити контрола на континенталном шампионату у Сплиту - разлог за "нестанак" целе једне репрезентације. Како изгледа аперкат из пакла и нокаут у првој рунди погледајте ОВДЕ. Извор: Јутарњи лист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА