Најновије

РАТ ЗБОГ ПОДРШКЕ ЗАХТЕВИМА ПРОТЕСТА: Оптужили Шешеља, Дамјановић брутално одговорио

Миша Вацић би требао да посети лекара, поручио је посланик СРС Миљан Дамјановић коментаришући оптужбе некадашњег портпарола Покрета 1389 и бившег функционера канцеларије за КиМ Мише Вацића, који је Војислава Шешеља назвао сорошовцем.

Mиљан Дамјановић (Фото: СРС)

Вацић је реаговао на подршку коју је лидер радикала дао демонстрантима у Београду.  - Лажни војводо стао си у ред са сорошевцима - поручио је Вацић на Твитеру. Вацић је рекао да се Шешељ на овај начин директно супротставио сопственој идиологији "велике Србије".

- Шешељ се овим сврстао раме уз раме са Женама у црном, Наташом Кандић, службеницима америчке и британске амабасаде, Иницијативом младих за људска права, безбожним сатанистима, разним богоборцима и анархистима који се тамо окупљају - рекао је Вацић. На ове оптужбе реаговао је Дамјановић. - Недостатак воде у организуму младог Вацића утицао је на то да дође до поремећаја мозга што може изазвати и хипоксију - рекао је Дамјановић. Дамјановић је назвао Вацића "подгузном мувом Александра Вучића". - Ради се о човеку који свој тзв. патриотизам скупо наплаћује. Довољно је рећи да се тај исти Вацић одрекао свих својих некадашњих начела зарад мрвице власти - рекао је он. Kaко је изгледао протест против Александра Вучића који је одржан данас у подне у Београду сазнајте ОВДЕ. Извор: Српски Телеграф/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА