Најновије

НОВА СУСПЕНЗИЈА: Роналдо викао на судију

Фудбалер Реал Мадрида Кристијано Роналдо могао би да пропусти "Класико" против Барселоне јер је на градском дербију против Атлетика у викао на главног судију.

Кристијано Роналдо (Фото: синхуа)

Роналдо је био бесан јер је арбитар Рикардо де Бургос досудио гол-аут и лопту за "јоргранџије", у ремију 1.1 на Сантјаго Бернабеуу. Реалова "седмица" се приближила Де Бургосу и викала на њега, а каталонска штампа подсећа да је Меси недавно викао на помоћног судију у Аргентини и суспендован је четири утакмице.
Међу навијачима Реала због тога влада бојазан да би Роналдо могао да преседи на клупи утакмицу против Барселоне, 23. априла, али и важне мечеве против Бајерна у Лиги шампиона од којих је први у среду. Према пропозицијама ЛаЛиге, играч који изрази непоштовање према судији или неком другом званичнику утакмице може бити кажњена са 2-3 меча неиграња, или месец дана. 
Ас Реала би "Класико" могао да пропусти и у случају да против Спортинга из Хихона предстојећег викенда добије жути картон. Португалац је до сада добио четири јавне опомене, а пета би значила аутоматску суспензију у наредном колу, када на Сантјаго Бернабеу Реал и Барса играју 174. првенствени дуел. 
Роналдо је због тога, али и одмора за дуел са Атлетиком, пропустио гостовање Реала Леганесу 5. априла, па није немогуће да га Зинедин Зидан изостави из тима и у Хихону. Реал у међувремену гостује Бајерну у Минхену, у првом мечу четвртфинала Лиге шампиона. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА