Најновије

ШОК: Денвер не да Јокићу да игра за Србију!

Менаџер Николе Јокића Миодраг Ражнатовић истакао је да Денвер Нагетси не желе да он игра за репрезентацију предстојећег лета.

Никола Јокић (Фото: Јутјуб)

Јокић је експлодирао у текућој НБА сезоне и постао кључни играч "грумења", па тим из Колорада жели да он ради индивидуално на свом напретку за следећу сезону како би био још бољи.
- Они сматрају да би он морао да поправи неке ствари како би увео екипу у плеј-оф. Он је постао апсолутно најважнији играч тима. Говоримо пре свега о физичкој спреми, која му дефинитивно недостаје, а то не би могао да уради у случају да се одазове позиву репрезентацији Србије. Он има велику жељу да игра, али видећемо шта ће се догодити - рекао је Ражнатовић. 
Јокић је прошлог лета био један од кључних играча Србије у квалификацијама за Олимпијске игре, а потом у освајању сребрне медаље на ОИ у Рио де Жанеиру. 
- Доста тога се променило у међувремену, они желе да он лето проведе на другачији начин. Пре него што се врати у земљу Никола ће разговарати с њима како би добио зелено светло да игра за репрезентацију. Спорно је само ово лето, наредних 5-10 није сигурно, али ово им је битно - додао је Јокићев менаџер. 
Јокић је у текућој сезони просечно бележио 16,7 поена уз 9,7 скокова и 4,9 асистенција по утакмици. У Србију би требало да дође почетком маја. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА