Најновије

СКАНДАЛ: Ево шта Жика Тодоровић каже о Растином бруталном нападу на водитеља (ФОТО)

Естрадну јавност тресе нови скандал. Наиме, популарни репер Стефан Ђурић Раста, супруг певачице Ане Николић, претукао је Слободана Нешовића, познатијег као Лока, а све због новчаних дугова, преносе медији.

Срђан Жика Тодоровић (Фото: Јутјуб)

Наиме, Лока, осим што је један од водитеља у емисији "Вече са Иваном Ивановићем и мушкарцима", (и бивши супруг водитељке Горице Нешовић) је и дугогодишњи власник маркетиншке агенције која се бави издавањем албума домаћих и страних издвођача. 

(Раста и Ана Николић, Фото: Јутјуб) Ту је и настао проблем, јер како смо незванично чули, Раста је после инцидента рекао да му овај годинама дугује за музику за неке рекламе, и да се сума попела на више од сто хиљада евра.

(Слободан Нешовић Лока, Фото: Јутјуб) Додуше, иако се претучени још није оглашавао, јавност се присетила свих "несташлука" Анине јаче половине, попут пушења марихуане свуда и на сваком месту, па до инцидента када су новине писале о томе да се брачни пар потукао. 
И док је Лока на сопствени захтев напустио Ургентни центар, а Ђурић је пуштен из полиције јуче само неколико сати од напада, глумачке легенде и чланови жирија "Ја имам таленат" који са Растом седе у столицама, Срђан Жика Тодоровић и Даница Максимовић нису знали да је дошло до туче.
- Нисам то знао, сад сам чуо! Шокиран сам! Знам обојицу, а Раста никада није на снимању показивао склоности ка насилничком понашању. Увек је у фазону "peace" (мир) - рекао је Жика, а Даница није желела ишта да коментарише. Ваљда поучена и лошим искуством када је летос напала новинарку једног дневног листа, јер је ова мобилним фотографисала на нудистичкој плажи Аде Бојане. Сазнајте ОВДЕ која се то позната српска старлета бори за живот и зашто. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА