Најновије

НАТО СПРЕМА ИНВАЗИЈУ НА СРБЕ?! Циљ им је да заузму север Косова и нападну Републику Српску?

НАТО пакт се припрема за нови рат против Срба и то тако што убрзано наоружава Шиптаре и Хрвате, овако гласи упозорење војних обавештајаца које је прошле недеље достављено нашем државном врху.

Хеликоптер Блек Хок (Фото: Јутјуб)

Повод за ово упозорење била је најава да ће НАТО, преко Турске, Косову испоручити пет најсавременијих хеликоптера "блек хок". Наводно, идентичне летелице биће испоручене и Загребу, коме је НАТО крајем 2015. године већ поклонио 16 борбених хеликоптера "кајова вориор".
Крајњи циљ ове акције, тврде српски безбедњаци, јесте да Шиптари заузму север Косова, а да истовремено, под изговором хуманитарне интервенције, Хрвати нападну западни део Републике Српске.
Према речима незваничних извора, само наиван човек може помислити да се овакве летелице распоређују по нашем региону без неког озбиљног плана.
Да се Приштина озбиљно спрема за нови рат сведочи и јучерашња изјава Хашима Тачија, који је поновио најаву албанског премијера Едија Раме о формирању фашистичке "велике Албаније".
- Уколико ЕУ затвори врата Косову, сви Албанци региона живеће у једној држави - запретио је Тачи.
Истовремено, Хрватска планира да нападне западни део Републике Српске. Наиме, у тајним дипломатским извештајима наводи се да је израђен план за нову "Олују", у ком је учествовао и генерал Анте Готовина, сада саветник у влади Хрватске.
Према том плану, НАТО и Загреб планирају да инсценирају напад на Хрвате у Приједору, које би онда представили као злочин Срба и тако изазвали "хуманитарну интервенцију Запада".
У прилог овој тези иде и одлука хрватског министра одбране Дамира Крстичевића да упути хиљаду специјалаца (и још толико резервиста) на Дунав, уз границу са Србијом. Војници су распоређени у Вуковару, али и у Сињу, Вараждину и Плочама.
Званично објашњење гласи да је Загреб због "померања снага чланица НАТО према Русији закључио да треба да пошаље војнике на своје границе"!?!
Војни аналитичар Мирослав Лазански каже да агресивне потезе НАТО пакта треба пажљиво пратити и наглашава да постоји неколико опција наоружавања косовских Албанаца.
- Американци у бази "Бондстил" имају хеликоптере "блек хок" које би могли да препусте Шиптарима. То може бити јако опасно - каже Лазански. Сазнајте ОВДЕ све детаље о фотографији због које је умало почео Трећи светски рат! Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА