Најновије

НИЈЕ НИ ЗНАО ДА МУ ЈЕ "ПРИЈАТЕЉ" МРТАВ: Паваротијев дух се јавио након Трампове изјаве да су добри ортаци (ВИДЕО)

Амерички председник Доналд Трамп ове недеље је у госте примио италијанског премијера Паола Ђентилонија како би разговарали о састанку Г7 који би требало да се одржи у Италији следећег месеца.

Доналд Трамп помиње Паваротија (фото: Јутјуб)

Међутим, многима је пажњу привукла једна Трампова реченица, коју су затим до бесвести користили како би га исмејали на интернету.
Он је на заједничкој конференцији за штампу хвалио Италију, називајући је "светиоником уметничког и научног достигнућа".
Како је рекао Италија је створила велике уметнике.
- То се наставља и данас, од Венеције до Фиренце, од Вердија до Паваротија, мог пријатеља, мог доброг пријатеља -рекао је Трамп.
Док је Трамп можда мислио на свој однос са чувеним Лучаном Паваротијем пре него што је умро, пре десет година, то није спречило људе да га исмеју и подсете га да чувени тенор није жив.
У међувремену је откривено да је он ипак лагао и да га ни Павароти ни његова породица нису подносили.
Трамп је у току своје председничке кампање користио арију "Нессун Дорма" Шакома Пучинија, у изведби Паваротија, што се породици покојног певача нимало није допало.
- Као чланови његове најближе породице, желимо да подсетимо да вредности братства и солидарности за које се Лучано Павароти залагао у току своје уметничке каријере нису нимало компатибилне са погледом на свет кандидата Доналда Трампа.
Између Трампа и Паваротија није било пријатељства, а чак су имали и несугласице. Тензије између њих су порасле 2002. године када је Трамп платио оперском певачу да наступи на једном од његових имања, а затим се одједном предомислио и затражио новац натраг.
Ипак, корисници друштвених мрежа су искористили Трампову изјаву да се нашале како се Трамп "дружи са духовима".
И водитељ Џими Кимел је направио шалу на Трампов рачун тако што је у госте позвао "духа Паваротија" и питао га да ли му је Трамп пријатељ, на шта је овај одговори: "Не". Трампови дани су већ одбројани, тврди професор који је досад све погодио. О томе читајте ОВДЕ. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА