Најновије

ТЕРЗИЋ ОДБРУСИО: Оштећени смо и против Партизана и Напретка, али неће нас спречити да узмемо титулу!

Црвену звезду су судије оштетиле и код куће против Партизана (1:3) и у гостима против Напретка (2:1), поручio je за Информер генерални директор црвено-белих Звездан Терзић.

Звездан Терзић (фото: Јутјуб принтскрин)

Тренер Напретка Вук Рашовић рекао је после пораза од Звезде да се "против неких ствари не може", алудирајући на спорни пенал после којег је београдски тим повео. Неколицина играча крушевачког клуба такође се огласила незадовољна суђењем, а председник Синдиката професионалних фудбалера Мирко Поледица рекао је да би био у стању да нокаутира главног арбитра због лоше одрађеног посла.
Терзић на све то одговара да се "нефудбалским стварима Звезда гура што даље од титуле".
- Ко год је гледао дерби с Партизаном и утакмицу у Крушевцу, а макар мало се разуме у фудбал, јасно му је да је Звезда оба пута дебело оштећена. У дербију, при резултату 1:1, у 50. минуту требало је да буде искључен нападач црно-белих Леонардо. Да видимо како би Партизан играо са играчем мање преосталих 40 минута. Такође, у Крушевцу је поништен гол Срђана Плавшића због непостојећег офсајда - каже Терзић. Према његовим речима, Звезда има квалитетнију екипу од Партизана и ништа је не може пореметити на путу ка титули.
- Први смо и бићемо шампиони. Нећемо се више освртати на све који покушавају да нас дискредитују, а не морам ни да кажем на кога мислим. Па онда се јавља и тај неко из Војводине што је рекао да ће да пусте Звезду, па шта ми имамо са тим?! Само нека се они уроте против нас, нећемо ником дозволити да нас уништи. Интересује ме једино да будемо шампиони - наглашава Терзић. Шта каже Дејо Савићевић о одузимању Звезди титуле шампиона света прочитајте ОВДЕ. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА