Најновије

Кирби: Борба против Исламске државе проблем је целог света, не само САД

БЕОГРАД - Амерички амбасадор Мајкл Кирби је данас, поводом писма председника Владе Србије Александра Вучића председнику САД Бараку Обами, којим нуди помоћ Београда у борби против тероризма, изјавио да је тиме Србија иступила и допринела решавању светског проблема у борби против џихадиста у Сирији и Ираку.
Амбасадор САД Мајкл Кирби (принскрин Јутјуб)

Амбасадор САД Мајкл Кирби (принскрин Јутјуб)

Кирби је рекао да је борба против Исламске државе проблем целог света, не само САД. Понудивши помоћ свету, Србија је одлучила да пружи свој допринос, изјавио је Кирби. На питање да ли би Србија могла да има последице, Кирби је одговорио да је Србија безбедна, јер има јаку полицију и војску.
Прочитајте још:
Увек сте у ризику када радите праву ствар, али и кад не чините ништа, рекао је Кирби новинарима у Београдској филхармонији. Први корак би требало да буде закон који би регулисао одлазак грађана Србије у зараћена подручја ради борбе на страни џихадиста. У тим борбама већ учествују грађани многих земаља, као што су САД, Србија, Албанија, Косово, Норвешка, Белгија, Британија, изјавио је Кирби. Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА