Најновије

АЛАРМАНТАН ПОЗИВ АРХИЕПИСКОПА МАРКА: Гори преко 200 цркава, стотинама хришћанске деце исекли су главе! Молите се, браћо!

Архиепископ берлински и немачки Марко упутио је данас отворено писмо свим хришћанима са молбом да се моле за хришћане који управо данас страдају на најнемилосрдније начине познате људском роду.

Архиепископ Марко: Молите се против свирепости и насиља прогонитеља хришћанства (Фото: ТВ Храм, ЈуТјуб)

Отворено писмо архиепископа Марка, вам преносимо у целости: Молите се, молим вас! Молите се за цркве у Индији. 20 цркава је изгорело прошле ноћи. Данас хоће да униште више од 200 цркава у провинцији Олисабанг. Намерили су да убију 200 мисионара у току 24 сата. Сви хришћани се склањају у села… Молите се за њих и проследите ово свим хришћанима које знате у целом свету. Молите да би Бог помиловао нашу браћу и сестре у Индији. Када примите ово, молим вас, проследите другим људима. Молим вас, молите се и за 22 хришћанске мисионарске породице осућене од исламиста у Авганистану. Молим вас, проследите ово колико можете брже, да би се сви молили. Сада је исламска групација ИД заузела Кварагош, највећи хришћански град у Ираку. Стотине мушкараца, жена и деце су били обезглављени. Људи моле за молитве против свирепости и насиља у њиховој земљи. Молимо вас нађите један минут и помолите се за њих. Проследите свим својим контактима да се молитвени ланац не прекида. Они моле за посебну молитву. Будите уверени да приносите молитву телу Христивом, посебно кад су у питању браћа, сестре и деца у Ираку. Ово хитно саопштење је "СОС", молим вас. Хвала вам за ваше старање. Нека Господ благослови вас и вашу породицу увек у вашем животу.
С љубављу, Марко, архиепископ берлински и немачки Извор: Правда, ТВ Храм

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Узнемирујући видео

Маса Индуса у Олисабангу пали цркву и хришћане у њој 2015:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА