Најновије

БЕЛИ ОДГОВОРИО НАПРЕДЊАЦИМА: Бавите се својим послом, за то сте плаћени

МЛАДЕНОВАЦ - Покрет Бели - само јако одбацио је данас као неистините оптужбе младеновачке одборничке групе СНС на рачун Владимира Трипковића, шефа одборничке групе тог покрета.

Бели (Фото: Јутјуб)

Одборничка група СНС у Младеновцу саопштила је  да је Трипковић својевремено добио посао професора информатике у младеновачкој Гимназији "преко везе", без конкурса.
У саопштењу покрета "Бели - само јако" се оцењује да је реч о покушају дискредитације Трипковића.Он је, тврде, завршио Саобраћајни факултет Универзитета у Београду, а посао је добио након пријаве на јавни конкурс почетком 2012. године, "чисто и законито".
Што се одговора на остала питања из синоћњег саопштења младеновачких напредња тиче, из покрета "Бели - само јако" упућују на друге адресе.
Младеновачки напредњаци саопштили су синоћ да је недопустиво да одборничка група "Бели - Само јако" и њен шеф Владимир Трипковић, колеге одборнике - чланове одборничке групе СНС, "називају багром, омаловажавају и потцењују". Вучић је позвао грађане Македоније на смиривање ситуације и истакао да дешавања у Скопљу нису само македонски проблем, већ свих у региону. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА