Најновије

ДАЈНЕРС У БЛОКАДИ! Радње не примају картице које користи око 35.000 људи у Србији!

„Дајнерс клуб интернешенел“ из Београда, чије кредитне картице користи око 35.000 грађана Србије, приказао је лажне финансијске извештаје компаније за протеклих неколико година, у тренутку када их је куповао "Ерсте кард клуб".

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Према наводима саме компаније "Дајнерс клуб", испоставило се да њихови службени финансијски извештаји не одражавају стварно стање пословања компаније.
- Неправилности у финансијским извештајима односе се на утајене обавезе "Дајнерс клуба" према повериоцима, као и на неисправно приказивање потраживања од клијената. Последично, поднесене су кривичне пријаве против бивших челних људи ове компаније – истакнуто је у саопштењу "Дајнерса".
Наиме, како су навели, након закључења трансакције у марту 2017, којом је Ерсте кард клуб стекао 100 одсто власништва над компанијом "Дајнерс клуб интернешенелом", утврђене су озбиљне индиције да постоје значајне неправилности у пословању.
- Неправилности су уочене и у службеним финансијским извештајима за протеклих неколико година, а које нису биле презентоване у поступку купопродаје. Из тог разлога, покренули смо свеобухватни процес додатних провера, чиме се још једном утврдило постојање уочених неправилности - кажу у "Дајнерсу".
Како истичу, у овом тренутку рачун "Дајнерс клуба" блокирало је неколико поверилаца, а на појединим продајним местима корисницима је онемогућено коришћење њихове картице.
- Анализирају се опције за решење наведене ситуације - наводе у овој фирми.
Иначе, "Дајнерс клуб интернешенел" из Београда основан је 1996. године и представља самосталну франшизу америчког картичарског клуба (постоји од 1950), одговорну за територију Србије, Црне Горе и Македоније.
"Дајнерс" је први у свету почео да се бави издавањем кредитних картица.
Прочитајте ОВДЕ и шта се дешава са корисницима Телекома и Вип на КиМ, где је од 1. маја угашен сигнал? Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Занимљива реклама о предностима куповине картицом.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА