Најновије

ОТКРИВЕН ПАКЛЕНИ ПЛАН КОЈИ ТРЕСЕ ЦЕЛУ РУСИЈУ: Очекује се атентат на Путина!

Руске безбедносне агенције очекују да ће џихадисти извести терористички напад у Москви у наредних неколико дана, јер могу да искористе гужве због прославе Дана победе у Великом отаџбинском рату (Други светски рат).

Владимир Путин (Фото: Kremlin.ru)

Kако ће војној паради на Црвеном тргу присуствовати највиши државни челници, међу којима ће бити и сам руски председник Владимир Путин, многи безбедњаци мисле да ће управо он бити главна мета исламских терориста.
Управо због тога што ће шеф Kремља гледати војну параду, а и са обичним људима учествовати у шетњи Бесмртног пука, што је шетња потомака бораца из Другог светског рата, војска и полиција је појачати контроле у граду, али и испод њега.
"Безбедносне мере у Москви биће појачане од 7. до 9. маја, током прослављања 72. годишњице победе из 1945. Тражимо од Московљана и оних који посећују град да избегну ношење великих торби кад путују метроом и да буду спремни на контролисање", рекао је заменик градоначелника Москве Максим Ликсутов.
Већ током првомајских празника, додао је, број контролисаних путника у подземној железници порастао је за 60 одсто - претресено је 500.000 људи.
"Сваког дана око 1.000 инспектора контролише путнике. Сваки од њих контролише скоро 200 људи и провери више од 100 комада пртљага користећи специјалну опрему", рекао је Ликсутов.
Мере безбедности су подигнуте и због недавног терористичког напада у метроу у Санкт Петербургу, и то управо током Путинове посете родном граду.
"Дан победе истовремено је и јавна и породична прослава, симбол везе Русије и њеног народа. То јединство и посвећеност мајци земљи су наша снага и наш понос. Искрено смо захвални свима који су се борили у рату", поручио је Путин пред славље.

Обећање руском омбудсману Татјани Москалковој

Руски председник Владимир Путин рекао је јуче руском омбудсману Татјани Москалковој да ће с представницима министарства унутрашњих послова разговарати о пријављеним случајевима злостављања хомосексуалаца у Чеченији. Први пут су о наводном злостављању хомосексуалаца писале независне руске новине Новаја газета, које су навеле да је око 100 хомосексуалаца похапшено и мучено, а да су најмање тројица убијена. Марин ле Пен поново одушевила! Погледајте ОВДЕ коју је поруку послала Србима. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Документарац о Путину:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА