Најновије

МОРАТЕ ПРОБАТИ: Због ових 5 разлога је одлично бити са старијом женом

Не постоји мушкарац који макар једном у свом животу није маштао да буде са старијом женом.

Секс....(Фото: Playboy Plus)

Они који су имали секс са женом која је старија од њих, то искуство обично памте као једно од бољих у животу. Понекад све остане само на томе, па секс са старијом женом буде лепо сећање, и нешто што позитивно утиче на касније везе мушкарца о којем је реч, а понекад привлачност искусне жене буде толика да "старије" постану тип жене којем он више не може да одоли.
Ми вам доносим 5 разлога зашто је феноменално бити у вези са старијом женом.

1. Зна шта жели и не одустаје од тога

Жене у својим 40-им и 50-им годинама постигле су већ много тога у животу и знају шта заправо желе. Било да се ради о њиховој каријери, навикама, хобијима, жене у тим годинама не траже се више, а шта може бити више секси од жене која чврсто стоји на својим ногама.

2. Самоуверена је

Жене у годинама воле себе и оно што јесу без обзира ако имају коју бору или килограм више. Једно истраживање је показало како је жена најзадовољнија својим телом након 49. године.

3. Зна шта жели у кревету и не боји се да разговара о томе

Многе старије жене кажу како сада имају најбољи секс у животу. Откривају каже како је у младости њихов сексуални живот био узбудљив, али их није испуњавао. Сада, након 50-е знају шта желе и шта је најбитније, како да изразе своје сексуалне жеље и потребе.

4. Има искуства

Искуство се не односи само на посао већ и спаваћу собу. Старије жене знају већ шта их узбуђује, шта узбуђује партнера и млађе партнере чак могу да науче неким новим стварима у кревету. С друге стране, поучене искуством из прошлих веза, сигурно неће с вама због грешке које су правиле када су биле млађе.

5. Независна је

Старије жене имају пријатеље с којима се друже готово цели живот, навике које раде стално, посао, хобије.  Тешко ћете променити њене животне навике као што бисте то могли код млађе жене. Старија жена ће вас желети у свом животу, али неће морати да вас има. Немојте да спутавате или да јој говорите шта треба да ради. Коју реченицу да изговорите да вам жена вам испуни сваку сексуалну жељу погледајте ОВДЕ.
Извор: Fokus.ba

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Порно звезде откривају како изгеда идеалан пенис:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА