Најновије

ДАЧИЋ ПОБЕСНЕО: Рамуше, скрати језик!

Министар спољних послова Србије Ивица Дачић поручио је Рамушу Харадинају да "скрати језик" и не говори о "великој Албанији" и великоалбанским територијалним претензијама на Србију.

Ивица Дачић (Фото: Синхуа)

- Шта би се десило да министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак и ја кажемо да смо браћа Срби и да зато хоћемо уједињење свих Срба у једну државу, како то каже Харадинај, и нико из међународне заједнице на то не реагује - рекао је Дачић новинарима у Новом Саду, где је отворио Међународни пољопривредни сајам.
Дачић је истакао да је Харадинај починио тешке и гнусне злочине над Србима због којих нема права да било шта говори о "великој Албанији" или о отимању српских крајева.
- Ја му и са овог места поручујем да `скрати језик`, јер Харадинај својим жртвама није само фигуративно скраћивао језик - нагласио је Дачић.
Он је навео да је Харадинај гласно причао о "великој Албанији" и отимачини српских територија, а да сви Албанци тајно размишљају о томе и тајно раде на томе, те да је међународна заједница на све то била и остала глувонема.
- Харадинај је само довољно глуп да о свему томе јавно говори. Хвала му што је гласно рекао о великој Албанији и отимачини српских територија - рекао је Дачић. Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Харадинај дочекан у Приштини:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА