Најновије

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ: Рамуш Харадинај зида по Србији и Србима продаје станове!?

Браћа Рамуш и Даут Харадинај, вође злочиначке ОВК, док прете да ће истребити све Србе са Косова и направити Велику Албанију, по нашој земљи зидају зграде и згрћу милионе.
До сада су их изградили 25, а што је најгоре од свега, како прича незваничан извор, у том послу им помажу сами Срби!
- Кад је реч о парама, и то великим, патриотизма нема, порекло новца је небитно, тако да браћа Харадинај имају помоћ наших грађана. Тај бизнис развијају годинама и не планирају да стану на ових 25 изграђених зграда у више градова по Србији, већ ће наставити са градњом - каже извор.
Градови у којима зидају Рамуш и Даут:
* Београд - шест зграда
* Нова Пазова - осам зграда
* Нови Сад - 11 зграда
Ова сазнања потврђује и аналитичар Саша Боројевић, који наводи да је апсолутно тачно да се део новца од шверца оружја клана Рамуша Харадинаја улаже у изградњу некретнина по Србији!
- Све радове изводи једна грађевинска фирма из Новог Сада, чији је власник Србин. Заправо, цео посао води један од водећих предузимача из Новог Сада, који све то оперативно ради са Даутом Харадинајем, братом бившег вође злочиначке ОВК, Ђуком Николајем Дукађинијем и Љуљзимом Беришаом, осумњиченима за шверц оружја преко Србије - каже Боројевић, па наставља:
- Тројка Харадинај-Дукађини-Бериша ушла је у посао са градњом некретнина, стамбених зграда по предграђима Новог Сада, у Старој Пазови и још неким војвођанским местима. Због свега тога напомињем да би Србија требало да уведе економске санкције свим инвестицијама и инвеститорима који пласирају свој новац из сумњивих извора. Није спорно сарађиватри кроз легалне токове у делу привредне сарадње, али је спорно и жалосно да привредници из Србије немају нимало моралне патриотске културе - закључује саговорник и додаје да је ова екипа већ изградила 25 зграда по Србија.
- Вредност станова у овим градовима је вишемилионска. Због тога се слободно може рећи да браћа Харадинај згрћу лепе паре у Србији на наш рачун - завршава саговорник.

Држава да спречи улазак прљавог албанског новца

Коментаришући ову ситуацију, политички аналитичар Драгомир Анђелковић каже да је она показатељ да држава неке ствари не ради како ваља.
- Држава мора много да пази на албански капитал мафијашког порекла. Било да се ради о Харадинају или било којем другом капиталу, јер та врста улагања увек је и политички утицај. То нам говори да ми не радимо свој посао добро. Ово важи и за све наше друге опоненте у региону, па и за Мила Ђукановића и све оне са којима Србија има проблем - оцењује Анђелковић.
Прочитајте ОВДЕ какав је то циљ избора на Косову открио Милован Дрецун.
Извор: Ало!

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Београд: Рамуш Ниш може да види само из затвора
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА