Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ОДЗВАЊАЛИ ЈЕЗИВИ КРИЦИ: Познати музичар се запалио, а самоубиство емитовао уживо

Гитариста Џаред Меклемор (33) преминуо је од последица тешких опекотина које је задобио након што се полио бензином и запалио испред препуног бара у Мемфису (Тенеси).

Самоубиство уживо (Фото: Јутјуб)

Меклемор, иначе познати музичар у САД, нарочито у Мемфису, емитовао је уживо самоубиство на Фејсбук лајв, а сигурносна камера испред бара снимила га је како попут живе буктиње трчи према бившој девојци Алиси Мур, коју је са собом хтео да одведе у смрт.
Девојка је успела да се спасе тако што је грчевито држала врата бара изнутра, док су престрављени пролазници посматрали очајног Меклемора како покушава да уђе на силу.
Очевици кажу да је Алиси рекао “збогом”, пре него што ју је зграбио за руку и очешао њоме груди како би јој показао да је поливен бензином.
Очевидац Пол Гарнер потрчао је према Меклемору и покушао да га спасе. Том приликом је задобио тешке опекотине, али је превезен у болницу и претпоставља се да није животно угрожен. Меклемору, међутим, није било помоћи. Преминуо је у болници од последица повреда, пренео је Њујорк дејли њуз.
У позадини видео-снимка који је стримовао чују се језиви крици. Како је пренео Фокс 13, музичар је био познат полицији због насиља у породици и покушавао је и раније да убије Алису. У августу 2016. је ухапшен пошто је давио Мурову и претио јој у више наврата да ће је убити.
У априлу је осуђен на условну казну због насиља у породици и наређено му је да иде на процену психичког стања.

Сајт GoFundMe  прикупља новац за Алису, која је доживела тешку психичку трауму. Она је тон-мајстор по занимању и у пожару јој је изгорела комплетна опрема, а на сајту је до сада прикупљено више од 19.000 фунти за куповину нове.
Како се наводи, Алиса је преклињала полицију у Мемфису да нешто учини зато што је Меклемор насилан према њој, али су они “игнорисали” њене позиве.
Ово је последње у низу језивих самоубистава који су недавно стримовани на Фејсбук лајву. Станија објавила фотку своје кеве у купаћем и запрепастила нас све. Слике њене мајке, која је права бомба, можете погледати ОВДЕ. Извор: pink.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА