Најновије

СТЕФАНОВИЋ О ИЗБОРИМА: Све је могуће!

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас у Чачку да не зна када ће бити познато име новог премијера. Он том приликом није одбацио могућност одржавања ванредних парламентарних избора у августу.

Небојша Стефановић (Фото: Јутјуб)

- Све је увек могуће, немамо за сада одлуку о томе, пре свега смо посвећени обављању посла и трудимо се да правимо резултате због чега нас грађани Србије и плаћају - рекао је Стефановић коментаришући наводе појединих медија да ће нови избори бити одржани у августу.
Према тим наводима, Александар Вучић никоме неће поверити мандат за формирање нове Владе када преузме председничку функцију, већ ће се ићи на још једне ванредне парламентарне изборе у Србији. На питање о имену новог премијера и могућности да он не буде из редова СНС, Стефановић је нагласио да ће се о томе изјаснити будући председник Србије Александар Вучић. - Сигуран сам да ће уследити период консултација и мислим да ће тај процес бити завршен у првих 15 или 20 дана јуна - рекао је Стефановић. Пре месец дана је Александар Вучић рекао да је свео избор за новог премијера на "два, три имена", а одлуку би, према тадашњој изјави, требало да саопшти ових дана. Стефановић је данас у Чачку присуствовао радионици о примени Закона против насиља у породици, која је одржана у Вишем суду у том граду. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Стефановић одговарао на питања новинара:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА