Најновије

КЛУПКО СЕ ОДМОТАВА: Пада Трампов зет?!

Зет и виши саветник америчког председника Доналда Трампа, Џеред Кушнер, наводно се налази на листи особа које се налазе под истрагом због веза са Русијом.

Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

Како преносе светски медији, супруг Трампове ћерке и "особа од великог поверења" је међу особама које би истражитељи хтели да саслушају.
Њујорк магазин је навео и да је "особа за коју постоји интересовање" 36-годишњи Кушнер, који се тренутно налази са својим тастом у Саудијској Арабији, на његовом првом путовању у иностранство у својству председника САД. 
Вашингтон пост је додао и да је под истрагом особа која је блиска председнику, није објављен идентитет, али је јасно да таквих људи има веома мало. 
- То је Џеред Кушнер. Имам потврде од четири извора. Не спекулишем - написао је сарадник Њујорк магазина Јашар Али. 
Коментара из Беле куће, али и из Трамп организације нема, међутим Вашингтон је раније потврдио да је Кушнер био у контактима са руским званичницима, као и државни тужилац Џеф Сешонс и државни секретар Рекс Тилерсон. 
Истрага о везама Москве и Трамповог тима за кампању за председничке изборе је после смене шефа ФБИ Џејмса Комија кренула у другу фазу, пошто је за шефа истраге именован бивши директор ФБИ Роберт Милер. Како су Кинези упропастили операцију ЦИА прочитајте ОВДЕ. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте како је изгледала Трампова посета Саудијској Арабији:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА