Најновије

АГАСИ ЋЕ ВРАТИТИ ЂОКОВИЋА НА МЕСО?! Нови Новаков тренер доноси велике промене!

Тренер Андре Агаси као страствени кувар могао би да промени јеловник Новака Ђоковића и да му врати месо у исхрану.

Агаси, Штефи и ћурка (Фото: Инстаграм)

Бивши амерички тенисер познат је по томе што је био један од првих тенисера који је имао нутриционисту, а месо и риба су му редовно били на столу. Ђоковић за сада једе само рибу повремено, јер се скоро три године труди да се храни искључиво биљкама, а пице се одрекао због глутена још 2011.

Воли и пицу

Међутим, Агаси га специјалитетима можда наговори да се опет окрене месу. Колико легендарни тенисер ужива у доброј клопи говори и чињеница да је, према сопственим речима, у својој кући у Лас Вегасу, сам спремао вечеру за по 40 гостију. - Страствени сам кувар и имам дивну кухињу. Њен драгуљ је пећ за пицу која је фантастична и за спремање рибе и меса. Понекада Штефи и ја имамо 40 људи на вечери. То обожавам јер кување за мене никада није стресно. Спремање оброка је савршена прилика да све држим под контролом - изјавио је својевремено Агаси. Њему је такође веома важан здрав живот. Иако је давно завршио каријеру, и даље редовно вежба. Својевремено је постао заштитно лице ресторана који је спремао брзу храну, али са много нижим нивоом угљених хидрата. Ипак, и он је слаб на кафу и слаткише. - Дан ми почиње шољом црне кафе. Да сам мање дисциплинован вероватно бих наставио да пијем кафу током целог дана, али знам да онда не бих могао да спавам. Исто је и са слаткишима. Кад бих дозволио себи, могао бих да полудим од шећера, али баш водим рачуна - открио је Агаси. Ђоковић је у интервјуу за "Газету дело спорт" открио да је Агасија одабрао међу многим другим легендама тениса с којима је разговарао. - Пошто сам одлучио да се растанем са Маријаном Вајдом и остатком тима, разговарао сам са великим бројем некадашњих врхунских играча. Желео сам да чујем њихово мишљење. Разговарали смо о разним аспектима живота који чине тенисера, не само о игри. Најбоље сам се разумео са Агасијем - испричао је Ђоковић.

Слично искуство

Други играч света рекао је како су и он и његов нови тренер, са којим ће сарађивати на Ролан Гаросу, у једном тренутку изгубили вољу за тенисом. - Упао сам у неку врсте кризе, ако баш хоћете тако да је назовете. Све што сам доживео претходних месеци такође је део спорта. Сада сам много боље. Узбуђен сам што поново долазим у Париз. Прошло је годину дана, а као да је било јуче. Андреово искуство је веома слично мом, ако не и горе. Дошао је до тренутка у каријери у ком је одбацио спорт који је волео и после пада се вратио - истакао је Новак. Након буке која се дигла у јавности због програма медитације "Мајнд ап" (Mind Up) који је у српске школе ушао под покровитењством Новака Ђоковића, Министарство просвете донело је коначну "пресуду", а шта су одлучили, прочитајте ОВДЕ. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА