Најновије

Никола Селаковић генерални секретар председника Србије

Према писању дневних новина "Блиц", Никола Селаковић ће бити именован за генералног секретара у кабинету новог председника Србије Александра Вучића.

Селаковић (Фото: Јутјуб)

Бивши министар правде Никола Селаковић изјавио је недавно да се "у овом тренутку" не оптерећује амбицијама да буде нови премијер или градоначелник Београда као и да не зна да ли баш њега Александар Вучић припрема за "свог наследника".
У интервјуу "Недељику" Селаковић је рекао да му је у овом тренутку апсолуни приоритет да себе изграђује на интелектуалном, политичком, породичном плану.
Он каже да због медијског "кадрирања" да је "Вучићев наследник" може само да има проблеме, пре свега од колега у странци који себе виде на том месту и гаје такве амбиције.
- А ја у овом тренутку немам такве амбиције. Зашто кажем у овом тренутку - зато што свако ко се озбиљно бави политиком има велике амбиције - навео је Селаковић указујући да има тек 34 године и сматра да је остварио више него већина његових вршњака.
Упитан да ли је разговарао са Вучићем о могућности да га наследи на месту премијера, Селаковић је рекао да по бонтону приватни разговори нису за јавност.
Он сматра да нема толико добрих људи као што је Вучић, и да ће ко год да дође на место председника Владе бити под великим теретом да одговори изазовима на начин како је то чинио Вучић.
- То није нимало лако и захтева да се целим бићем посветите послу. С друге стране, новом премијеру ће бити лакше него што је то било Вучићу и СНС-у од 2014, зато што Србија данас има уређеније финансије, економски је стабилнија, има тренд раста БДП-а, са много бољим имиџом земље која је данас препозната као кључ стабилности овог дела Европе и којој поверење поклањају најважнији лидери и Европе и света - сматра Селаковић. Погледајте ОВДЕ шта је Трампов оперативац тражио од Вучића! Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Венчање Николе Селаковића 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА