Најновије

ЛЕТЕЛО ПЕРЈЕ НА СЕДНИЦИ СПО: О смени лидера Вука Драшковића расправљали пет сати!

На седници Председништва СПО одбачени су радикални резови које је предложило 42 потписника, које предводе високи функционери Жика Гојковић и Мирко Чикириз, који је после седнице демонстративно вратио чланску карту СПО.

Вук Драшковић (Фото: Јутјуб)

Иако странка није претрпела никакве драматичне промене, о смени лидера Вука Драшковића јуче жестоко расправљало више од пет сати!
На седници Председништва странке одбачени су радикални резови које је предложило 42 потписника, које предводе високи функционери Жика Гојковић и Мирко Чикириз, који је после седнице демонстративно вратио чланску карту СПО.
Незадовољни последњим потезима Драшковића, страначки "пучисти" су од њега тражили да се повуче на место почасног председника СПО и сам изабере свог наследника.
- Вук није желео ни да разговара о томе. Одбио је тај захтев и уместо конструктивне расправе, нас су пет сати разапињали на крст. Најбруталније смо вређани, називали су нас јањичарима, издајицама и слугама напредњака - испричао нам је Чикириз, сада већ бивши члан СПО. СПО је саопштио да је за програмске промене странке надлежан Сабор и да је са важећим програмом СПО постао коалициони партнер СНС.
Драган Којадиновић је поднео оставку на чланство у Председништву, док је Зоран Миленковић напустио место потпредседника странке.
Прочитајте ОВДЕ шта је Покрет Саше Јанковића рекао о срушеној "џамији" у Земун Пољу.
Извор: Курир 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вук Драшковић је недавно гостовао у емисији "Пресинг", и судећи по коментарима гледалаца није наишао на добар пријем "код публике".
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА