Најновије

НСП ОСЛОБАЂА ПАКАО НА ЗЕМЉИ: Путин забранио Русима да путују у Британију, следећи масакри се тек очекују …

Председник Путин је позвао британску премијерку Терезу Меј да послуша свој народ и одбаци Нови светски поредак, и упозорио Русе да не путују у Велику Британију јер се следећи масакри тек очекују.

Путин (Фото: kremlin.ru)

Британија је нови полигон Новог светског поретка (НСП), а према Путиновим речима, наредни терористички напад, за петама злочину у Манчестеру, је сада “неизбежан“ јер глобалисти настављају да појачавају тензије у западним земљама.
Путин је такође сугерисао да је “све већи утицај исламског радикализма“ међу муслиманским групама у британским градовима био фактор у повећању терористичке претње, а одлука Терезе Меј да позове војску је показала да је Британија дозволила да озбиљан проблем прерасте у “веома опасну ситуацију.“
Упозоравајући британске грађане да “очекују најгоре пре генералних избора,“ Путин је рекао: “Мушкарци Велике Британије, заштите своје жене и децу.“
“Нови светски поредак поставља гнезда стршљена у ваше земље,“ рекао је руски председник у среду, говорећи о радикалним исламским заједницама. “А сада их чачкају.“
Руска туристичка агенција је такође упозорила Русе да се држе подаље од Велике Британије, због тврдњи да се организује распоређивање прљаве нуклеарне бомбе да се створи виши ниво “хаоса и деструкције“ у главном британском граду.
“Руска амбасада у Великој Британији препоручује да се руски грађани уздрже од путовања у ову земљу, посебно од посета већим градовима, ако таква путовања нису апсолутно неопходна.“
“То је због тога што је влада Велике Британије подигла ниво терористичке претње у земљи до максимума.“
Са Француском у ванредном стању, Великом Британијом у војном стању са хиљадама војника који патролирају улицама, и Немачком и Шведском које трпе ремећење реда и закона који су повезани са мигрантима, тешко је противречити Путину.
План Новог светског поретка да попуни западне земље са радикалним исламским мигрантима – против воље грађана тих земаља – а онда ослободе пакао на земљи “чачкајући их,“ је постигнут.
Путин верује да политике отворених граница на које су европске земље присиљене, морају бити одбачене ако континент жели икакву шансу за мирну будућност.
“Моја европска браћа и сестре морају одбацити глобалистичке политике отворених граница које им је наметнула елита.“ Зашто Путин иде у изненадну посету Макрону прочитајте ОВДЕ.
Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Путин у манифестацији "Бесмртни пук"
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА