Најновије

"Поглед испод обрва": Трилер чији ће вас крај оставити без текста!

"Поглед испод обрва", наизглед љубавни троугао и узбудљива љубавна прича, у којој се преплићу преваре и интриге, држаће вашу пажњу до последње странице.

"Поглед испод обрва" (Фото: Вулкан)

Таман кад помислите да решење долази на крају, испоставља се да овакав крај нисте могли да замислите ни у једном тренутку. Књига " Поглед испод обрва" спада у оне које ће вас сигурно оставити без даха.
Луиз је самохрана мајка, секретарица, заробљена у рутини модерног живота. Једне вечери упознаје занимљивог мушкарца, и међу њима севају варнице. Иако он одлази након што су се страствено пољубили, она је узбуђена што јој се најзад неко допао. Ипак, не зна ништа о њему. Не зна да је он њен нови шеф. Не зна да је ожењен. И то женом која ће ускоро постати њена најбоља другарица. 

Док Луиз муче сумње, Адел покушава да одржи слику савршеног брака. Ипак, сада је прекасно за то, јер је овај љубавни троугао заиграо смртоносну игру из које постоји само један излаз. 
Ако мислите да знате како ће се ова прича завршити, размислите поново –, “Поглед испод обрва” је књига какву до сада нисте прочитали...
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА