Најновије

ВУЧИЋ: Верујем у Србију, биће то добро место за живот

БЕОГРАД - Верујем у Србију, биће то добро место за живот, поручио је данас изабрани председник Александар Вучић.

Вучић (Фото: Јутјуб)

"Верујем у Србију. Увек сам веровао у Србију и увек ћу веровати у њу", рекао је Вучић на опроштајној конференцији за штампу у својству премијера, те грађанима и влади поручио да верују у себе и воле и верују пре свега у своју Србију.

Подршка грађана и жеља да се мењамо кључни

Одлазећи премијер и изабрани председник Александар Вучић изјавио је данас, на опроштајној конференцији за новинаре у својству премијера, да Влада Србије не би могла да постигне успех без подршке грађана Србије.
"Ништа баш ништа не би од тога било да није било грађана и њихове подршке, као и жеље да мењамо земљу и мењамо себе", рекао је Вучић на прес конференцији испред виле Мир.

Наследнику остављам солидну касу

Александар Вучић поручио је да наследнику на челу владе оставља добру касу.
"Немамо проблем са ликвидношћу, са солвентношћу", рекао је Вучић на прес конференцији и изразио уверење да ће и следећа влада бити дисциплинована у трошењу новца.

Вучић о ресорима и приоритетима...

Углед Србије је значајно већи него раније, али морамо на томе још много да радимо и на односима са ЕУ, што остаје наше стратешко опредљење, али и да јачамо везе са Кином, одржавамо висок ниво развијених односа Русијом, наравно и са САД, навео је одлазећи премијер Александар Вучић на опроштајној прес конференцији.
"За војску и полицију урадили смо неупоредиво више него у последњих 35 година, и у погледу наоружавања и опремања, и наставићемо тако, јер нам је потребна модерна војска, али и модерна полиција да би могла да се обрацунава с криминалом и корупцијом", рекао је Вучић, говорећи о томе како види даљи рад по ресорима владе.

Жив се поједох због КЦ Ниш

Жив се поједох што још није завршен Клинички центар у Нишу, изјавио је данас премијер Србије Александар Вучић, и истакао да генерално није задовољан што у претходним годинама није довољно искоришћен новац за капиталне инвестиције.
Вучић је, одговарајући на питања новинара, рекао да га је највише погодило то што ће КЦ Ниш бити завршен тек за неколико месеци.

Градићемо и даље путеве и железнице

Вучић је рекао данас, на опроштајној конференцији за новинаре у својству премијера, да је изузетно поносан на оно што је урађено на инфраструктури.
Вучић је, илуструјући оно што је говорио графиконима на паноима, сумирао изведене радове на Коридорима 10 и 11, истичући тунел Манајле, који ће бити дуг два километра и најдужи у Србији, али и додао да ће се део од Чацка до Појата радити најбрже што је могуће "кључни аутопут за Србију", који спаја исток и запад земље.

Регион: Има тензија,али проблеми барем нису гурнути под тепих

Вучић је најавио да ће и као шеф државе уложити много напора у очување мира и стабилности у региону.
Објаснио је да данас две ствари карактеришу стање у региону - да има много тензија, али да су после много година проблеми јасно изражени.

Одавно нисам страначки човек...

О замрзавању функције у странци, односно на питање о статусу у СНС, премијер и изабрани председник Србије Александар Вуцић ускоро ће прецизно информисати грађане.
"Ускоро ћу саопштити од ког тренутка нећу бити председник СНС", рекао је Вучић одговарајући на питања новинара након последњег обраћања на позицији премијера.

Будући градоначелник да достигне Малог

Будући градоначелник Београда биће одговорна и озбиљна особа, која ће покушати енергијом и способностима да донекле достигне Синишу Малог, изјавио је данас одлазећи премијер Србје Александар Вучић.
Вучић је, одговарајући на питања новинара, рекао да је свестан да има оних који сањају да ће победити на неким изборима и поручио политичким противницима да се то неће догодити ни наредне године, на изборима за Скупштину града Београда.
Вучић каже да ће наши војници изгледати као Рамбо. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Александар Вучић о Звезди и Партизану
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА